Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Recenze (154)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Další poklad české kinematografie. Stačí jen vzít lopatu a krompáč, někam ho zahrabat a už nikdy nehledat!!! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle kulturním zážitku vám zbude pouze trpká chuť v ústech a uslintaná vzpomínka na Nataliu Germani…..a pokud jste zapšklá okurka, tak pouze ta trpká chuť. Učebnicový případ úpadku tuzemské mainstreamové komedie….díky pane Horský za Ženy v běhu. Tohle fakt nechceš a jestli jo, tak tu máš. ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele

Tady jde vidět úroveň českých filmů, fakt nuda usínal jsem. Trapnej pokus o film. VYHODNOCENÍ: KÉŽ BY MI TEN KVĚTINÁČ SPADL NA HLAVU, ABYCH SE NEMUSEL NA TUHLE SRA*KU DÍVAT!!! ()

helraiser odpad!

všechny recenze uživatele

Taková současná klasická česká tvorba. No prostě něco příšernýho. Zlatej Troška, kterej tuto tvorbu překonává o několik tříd. Koukat se na to může snad masochysta, ale co má člověk dělat když opravdu nic jiného nedávají. ()

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes som mal masochistickú náladu a tak som si pustil tento film. Vôbec ma to nesklamalo, i keď po skončení filmu som mal zase náladu sadistickú, ale nebol nikto po ruke. Tak na toto chodia ľudia do kina? Ano, nenáročný divák (chcelo by sa povedať tupá lúza) to vďačne zhltne a ešte bude tlieskať. Ale prečo nie, každý má iný vkus. Len mi nešlo do hlavy prečo tí dobrí herci vždy na takúto kravinu kývnu. Ale potom mi došlo, že napr. Rašilov nemôže v rozhovore povedať: "To viete, túto chujovinu som vzal len preto, že bola dobre zaplatená a aj ja musím platiť účty a pôžičky atď. Ale keby som to verejne povedal už mi žiadnu takúto dobre zaplatenú kokotinu neponúknu". Asi tak. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď nechápu, co vedlo filmaře k tomu, aby natočili tak otřesnou komedii, která spíš než odreagování a zábavu představuje jeden velký kýč a nekonečnou trapnost. Již od začátku je jasné, že se jedná o velmi jednoduchý snímek, kde se nedočkáme kvalitního a přehledného děje ani pořádných zvratů, ve kterém budou nezáživné a plytké postavy a mimořádně otravné herecké výkony. Skutečně zde není ani jedna jediná postava, která by působila přirozeně nebo kterou by si divák alespoň trochu oblíbil. Snad jen ten pan Lábus stojí za zmínku, jinak těžká bída. Nic zde pořádně nefunguje, Věčně tvá nevěrná představuje klasickou českou romantickou komedii posledních let, s naprosto stupidním scénářem a nesmyslným dějem, který však tentokrát nezachraňuje ani velmi slabé herecké obsazení. 0/10. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

20% - komentář 20ti slovy: 90 minut dokola...s kým, kde kdo spal a bude spát, se závěrečnou pointou - mějte se rádi. A ta nejotravnější "hudba" tomu dala korunu. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Je těžké nepodlehnout odpadové vlně splašků, v které film stojí a stál už při mé návštěvě kina. Důvod proč jsem na film šel? Jen 1: byl to narozeninový dárek. Dobrej nápad? To asi až tak nebyl. Hudba kameňákovitá, obsah filmu nula, lidi co nemají koule přitom se na druhou stranu podvádějí, long story short ať už se zbytečně nevytáčím pomyšlením na nejhůř investovaných 130 Kč v mém životě: 1 hvězda za Natalii Germani a její postavičku. Jinak na tom asi opravdu není co chválit. I když odpad podle mě leží jinde. Teoreticky i 2 by to sneslo ale to už bych moc odkazoval na ty její prsa :D Takže 1 a čau ()

adakraj odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu co žene režiséry točit, takové "skvosty". Pro mě nepřijatelný film, který nemá co dělat na filmovém plátně. Humor, který mi vůbec nic neříká a nebo byl prostě, tak hloupý, že jsem ho vypouštěl raději z hlavy. Strašná ač hrozivá nuda plná blbostí. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak těžko se mi to hodnotí. Na začátku mi Lenka Vlasáková evokovala Ženy v pokušení, ale s tímto filmem se opravdu srovnávat nedá. Bez příběhu, logiky a vtipu komedie prostě fungovat nemůže, kdyby se mě někdo zeptal, ať mu řeknu děj filmu, tak bych asi mlčel. Ta jedna hvězdička je z úcty k Lence Vlasákové. ()

Reklama

Reklama