Reklama

Reklama

Nikdy to nevzdávej 3

  • USA Never Back Down 3 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý šampión MMA Case Walker (Michael Jai White) sa drží v úzadí a víťazí len na malých regionálnych zápasoch po tom, čo sa odmietol pripojiť k silným novým ligám, ktoré tlačia svojich bojovníkov k užívaniu drog zvyšujúcich výkon. Walkera presvedčí starý priateľ a renomovaný bojovník Brody James (Josh Barnett), aby sa k nemu pripojil v Thajsku a trénoval ho na veľký súboj proti dosiaľ neporazenému a smrteľne nebezpečnému Caesarovi Bragovi (Nathan Jones). Počas tréningu je Brody zranený. Walker pod tlakom bezohľadného a veľmi vplyvného promotéra Huga Vegu (Esai Morales) súhlasí s tým, že Jamesa nahradí a bude bojovať so svojím zatiaľ najťažším súperom - ale iba za jeho vlastných podmienok. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Brody James (Josh Barnett) chce, aby ho na zápas v Thajsku trénoval Case Walker (Michael Jai White). Oponentem mu má být Caesar Braga (Nathan Jones), ale vše nejde podle plánu... První zápasník, kterého Michael Jai White v úvodu v ringu porazí, je Ron Smoorenburg. Tony Jaa má pouze takové ztřeštěné cameo. JeeJa Yanin je na tom o trochu lépe, protože se dostane i do ringu, ale je to pouze malá rolička o třech scénách. Nathan Jones má na tiskovce ohlašující zápas triko s dobrým nápisem (EAT - SLEEP - DESTROY), ale v samotném filmu kromě finále dostane dost málo prostoru. Ještě zaujme namyšlený zápasník Cobra, kterého hraje podle IMDb Eoin O'Brien, ale filmové titulky tvrdí Owen O'Brien. Josh Barnett sice hraje jednu z hlavních postav, ale je takový nevýrazný. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. HODNOCENÍ 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhle mlátičkové filmy mají jednu výhodu, ať běží čas jak chce, nikdy se nemění. Mění se akorát intenzita, choreografie a vymazlenost soubojů a rvaček. Předchozí dva díly jsem neviděl, ale zde je kombinace soubojů, rvaček, příběhu, poselství a zajímavých/sympatických postav hodně potěšující, příznivá a uspokojující. Trochu paradoxem je, že jsem do filmu šel hlavně kvůli Tonymu Jaa, ten tady ze sebe ale udělá akorát šaška (a jo, je potěšující vidět, že i někdo jako on si umí udělat srandu sám ze sebe). Jai Whitea znám už dlouho, poslední dobou mě baví, že mé první setkání s ním bylo tuším v komedii, ale tady byl parádní. Líbilo se mi poselství filmu - důležité je to, co si o sobě myslíš ty sám, ne co si o tobě myslí ostatní. To je má životní filosofie. Líbila se mi krátká dějová linie s holkou bojovnicí. To bylo hodně fajn. Takže pokud chcete pořádný odpočinkový nářez, tohle je dobrá volba. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|78%| Jsem příjemně překvapen. Po 5 letech tu je třetí díl Never back down a musím hrdě prohlásit, že je ze všech nejlepší. Oproti dvojce mě zde bavili snad všechny postavy. Soubojů zde bylo víc, trénování tu bylo delší, White tu měl hlavní postavu, dost si zabojoval. Dokonce i ten děj tu byl přijatelný. Sice byl poměrně přímočarý a předvídatelný, ale i tak pohoda. Tempo to mělo docela slušné. Musím uznat, že je M.J.White stále ve formě a to se mu nezadržitelně blíží padesátka. Jeho postava v tomto třetím díle mě zaujala o dost víc než v tom předchozím. Potěší i znovu promítnutá bitka s policajty, která se odehrála ve dvojce. Finální zápas je trochu kratší, ale stylový a docela i reálný. Josh Barnett mě vedle hlavního hrdiny rovněž bavil. Hudba je taková normální. Samozřejmě je už tento typ béček ohraný, dalo by se tu ještě dost vylepšovat, zapracovat tu na scénáři, dát nějaký dějový zvrat, napětí atd. Přesto se bezpochyby jedná o nadprůměrný artový počin, kterému tu 4 hvězdu dávám zaslouženě. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale na znamenitej druhej díl se to nechytá ani náhodou. Potíž je v tom, že se tady víc mluví než bojuje a i když jsem se na to těšil, tak přesně z toho jsem měl po neslaném, nemastném traileru obavy které se potvrdili. MJW tu působí opět spíš v roli mentora a i když tu má pár soubojů tak jsou všechny vesměs tréninkové a nejsou naostro mimo toho úvodního ze Smoorenburgem kde je, ale spomalovaček jak sraček na moje gusto až moc. Trochu škoda, protože jinak MJW ukazuje i v těch neostrých soubojích, že kdyby na to přišlo, tak pořád by seřezal všechny ostatní aktéry na jednu hromadu. Samozřejmě, že jinak se i nějaký další fighty najdou a ač na nich není nic výjimečného, tak svůj standart si drží, ale na moje gusto se film až moc zabývá děním kolem zde konaného turnaje a okecávání okolo, což však není moc podstatné když vezmete v potaz, že takových filmů už tu byl ranec. Takže vidět se to dá, ale žádný terno od toho nečekejte.55% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Down! Určitě i pro to, že mě zastihl v rozpoložení symbiotickém s jeho nábojem a myšlenkou. Prostě ať je to v podstatě v každém směru klišovité, ohrané a nesofistikované, moje vnitřní "Já" takovýmhle kouskem jednoduše tankuje plnou! Imponuje mi postava Caseyho Walkera, která je ve svém "Vědomí", u sebe "Doma" nebo jakkoliv jinak to chcete nazvat. MJW natočil ´devadesátkový´ akční film a jeho bojová forma připomíná arzenál defenzivních i útočných prvků jihokorejského tanku K2 Black Panter! Potěšila účast JeeJa Yanin a Tonyho Jaa, jež předvedl nemalou komickou vložku :) Fighty velmi slušné, poměrně dost zpomalované, rukopis choreografa Stovalla znát je, i když třeba v Undisputed tlačí ještě víc na pilu. Tréninkové metody Caseyho, jeho myšlenkové postoje a vůbec celkové "nastavení" prostě impozantní. Kdykoliv si to dám znovu! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Podľa pravidiel MMA je ťažká váha, v ktorej sa má uskutočniť finálny zápas, do 120 kg. Vo filme ale zaznie informácia, že Caesar (Nathan Jones) váži cez 170 kg. Konanie sa takého zápasu by bolo nanajvýš sporné, ak nie nemožné. (Johnny.ARN)
  • Scéna v telocvični, v ktorej Cobra O'Conor (Eoin O'Brien) osloví Caseho Walkera (Michael Jai White) "What's up Mr Miyagi? Practicing your wax on - wax off?" je odkazom na scénu Karate Kid (1984), v ktorej Miyagi učil Daniela pohyby rúk tak, že mu dal navoskovať autá. (RigorMortis)

Reklama

Reklama