Reklama

Reklama

Hřbitov domácích zvířátek

  • Česko Hřbitov domácích zvířat (více)
Trailer

Obsahy(1)

Se snem o lepším životě se mladý lékař Louis Creed se svou rodinou – manželkou Rachel, dcerou Ellie a tříletým synkem Gagem – přestěhují do nového domova ve venkovské městečku Ludlow ve státě Maine, znepokojivě blízko rušné dálnice. Když Rachel přijde při nehodě o milovaného kocoura, zoufalý Louis neochotně poslechne radu svého přátelského souseda, aby kocoura pohřbil na starém mikmackém hřbitově – tajemném pohřebišti s oživující mocí. Navzdory hrozným výsledkům a neustálým varováním od nedávno zesnulých se Louis zasažený tragédií musí na indiánský hřbitov vrátit a doufá, že tentokrát to bude jiné. Ale mohou se mrtví opravdu vrátit z hrobu? (Filmbox)

(více)

Diskuze

JADIM

JADIM (hodnocení, recenze)

To je tak, keď chcete dať vykastrovať kocúra, ale spravíte presný opak :D

Rico96

Rico96 (hodnocení, recenze)

Četl jsem knihu, film se celkem drží dějové linky v knize. Jinak, bál jsem se tu mnohem více než u ostatních hororů, jež jsem viděl.

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

ja som to nevidela, tak preto sa pýtam. a viem, že nie všetci američania vedia gramatiku (ako v rapových pesničkách môžeme nie raz počuť. neviem či aj to je naschvál ale dosť mi to trhá uši)

montel

montel (hodnocení, recenze)

Ono je to i zřetelné z filmu, že to psali děti. Kvůli nim se založil onen řbitov.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Přečti si knihu, pokud si pamatuju dobře tak ten hřbitov napsaly děti, takže tam daly chybu, je to naschvál.

ash99

ash99 (hodnocení, recenze)

Dosť ma vydesila Zelda !! Ale inac dobry (ZOMBIE) film . ALe ZOMBIE nehovoria !! jááj !! :D

Drusilla

Drusilla (hodnocení, recenze)

montel: neváhej, troufám si říct, že tahle patří do prvních třech mých nej od Kinga.

montel

montel (hodnocení, recenze)

Miluju horory a tohle je jeden z mých oblíbených. Četl jsem spoustu knih od Stephena,ale tahle mi zatím unikla.

Trainspotter

Trainspotter (hodnocení, recenze)

Se všema více-méně souhlasím, kniha mě taky strhla a s filmem jsem po čtyřech letech od přečtení dost hrůzyplně (v dobrém slova smyslu) zavzpomínal.

Drusilla

Drusilla (hodnocení, recenze)

Kniha nádherná. Za film 4*+1 za Miko Hughese a postavičky Zeldu a Pascawa :)

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Ať už jsou tady hodnocení jakákolvi, já jsem dal 5*. Už dlouho jsem se u žádnýho filmu takhle nebavil, originální námět a skvělá atmosféra se jen tak nevidí :)

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Hydr0gen: přesně tak....kniha je dokonalá. Má pomalejší začátek, ve kterém si zvykneme na všechny postavy, lepší prostředek, který nás udružje ve stálém napětí a naprosto totální konec, poslední 30 stránek s názvem Oz veuký a stuašlivý, při poslední procházce skrz les na Mikmacké pohřebisko jsem se skutečně bál...

Hydr0gen

Hydr0gen (hodnocení, recenze)

Ad.kniha: Jasný, přesně. S hláškami komentujících, že kniha byla "mírný" nebo "lehký" nadprůměr osobně souhlasit nemůžu. Film jsem teda neviděl, ale kniha byla strhující.

Krystofore

Krystofore (hodnocení, recenze)

A chcete nebo ne,tak pro každýho,kdo se považuje za znalce filmový tvorby je tohle klasika!Hodnotím takhle,protože film se hodně drží knihy,která byla skvělá a je jedna z mála z těch,ke kterým se vracím a vracet budu.Uznávám,že konec nebyl určitě tak dobrej jako v knížce,ale odpouštím :o)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Von Trier vyvolává Ďábla

Von Trier vyvolává Ďábla

19.04.2008

Lars von Trier a horor? Kdo viděl jeho seriál Království, ten ví, že na tom vztahu není nic nového ani neobvyklého. Tentokrát do toho ale dánský svéráz praští v celovečerní formě. Už letos v létě se… (více)

Reklama

Reklama