Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

mm13 

všechny recenze uživatele

Pablo Escobar bol primitívne hovädo na úrovni "hlavných hrdinov" našich divokých deväťdesiatok a zodpovedným slúži ku cti, že ho ako takého vykreslili bez toho, aby do jeho mŕtvoly bezhlavo kopali. O čo menej vyhranený, o to je tento seriál presnejší a presvedčivejší, so správnou dávkou odstupu, pritom dostatočne dramatický a k osudom hlavných postáv na oboch stranách barikád (a nešťastníkom, ktorí sa ocitli medzi nimi) pozorný. Skvelá práca... Ale aj tak stačilo. Čo bude ďalej ma nezaujíma a aby som sa k tomu niekedy vrátil, to asi tiež nehrozí. Bolo to primitívne hovädo. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšponované pokračování do osmého dílu. Silné je to hlavně ve střední části. Poslední dva díly jsou klidnější rozlučkou. Už během děje pochopíte, že bez Pabla se svět drog v Kolumbii rozhodně nezbortí. Postupný rozklad - zcivilnění - zchudnutí jednoho z nejbohatších mužů na světě své doby poukazuje na jeho vlastní trest. V téhle sérii vstoupili do hry nový hráči a rozhodně nejsou nezajímavý. Hlavně fašističtí bratři mají potenciál. Narcos si udržel mimořádně vysokou kvalitu...stírání hranic dobra a zla aneb když zlo je dobro za 90%. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne ako som odkladal Breaking Bad či Better Caul Saul otáľal som aj nad seriálom Narcos, nkoľko som si ho útržkovito pamätal z niekoľkých náhodne zhliadnutých epizód v spoločnosti kamarátov ale nakoniec som sa odhodlal pozrieť si ho celý (teda zatiaľ prvé dve série) a musím povedať že z taktiky pozriem čo najviac noviniek prechádzam na taktiku pozriem tie najväčšie pecky, aj keby to malo byť po druhýkrát. Ako spomína Jaro, hlavný hrdinaje fenomenálny, rovnako tak Los Pepes, tu sa človek rozhodne nenudí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,CHCI, ABY LIDÉ VĚDĚLI, ŽE SE PABLO ESCOBAR NESCHOVÁVAL JAKO KRYSA. MY JSME MEDELÍNSKÝ KARTEL!“… /// Liška je venku z klece a začíná hon. Pablo vyučuje respektu a začíná válka, kterou může vyhrát jen ten, kdo dodržuje míň pravidel. Vláda se přizpůsobuje a všichni „hráči“ se snaží každou další akcí trumfnout tu předchozí… Neustále přituhuje a Escobarovi (přesně podle Cimrmanovy metody gumových hadiček) teče do bot. Dozvíme se víc o rodině, o Pablovi, ale samozřejmě všechno podstatný o těch důležitejch z obou (tří) stran. Asi nejlepší biografickej seriál. Má co, má vo kom a vo čem vyprávět. Navíc ví jak! Takže agente Peňo, kolik toho víte o kartelu z Cali? (doufám, že hodně, ty šmejde!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co udělá s holčičkou 100 kilo CéČtyřky. 2.) To jsme si tenkrát s klukama zachlastali! 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I u druhé sezóny seriálu jsem se skvěle bavil, přesto mi nemohl uniknout kvalitativní rozdíl mezi její první a druhou polovinou. V první půli druhé řady fungovalo všechno to, co mám na tomto seriálu rád: atmosféra, akce i napětí. Čtvrtá epizoda pro mě pak byla zatím nejlepším dílem obou sérií, tím víc mě rozladilo zpomalení děje v posledních čtyřech částech, v nichž se začaly objevovat poměrně dlouhé scény s téměř nulovým dějem, které měly zřejmě navodit jakousi sentimentální náladu, ale na mě prostě nefungovaly. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)
  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)

Reklama

Reklama