Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (97)

Gothar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria pokračuje v štýle prvej, ale pokrýva kratšie časové obdobie a preto dej plynie pomalšie. Napriek tomu si vo väčšine dielov drží napätie a nie je problém pozrieť ju za dva dlhšie večery. Mal som pocit, že tu bolo viac španielskej časti a teda aj viac zo životného výkonu Wagnera. Historická presnosť a dobové fotografie a videá ostali, preto druhú sériu považujem za rovnocennú s prvou. 95 % ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série: Pro mě byla v první sérii trochu větší sranda to, jak si Pablo dělal z každého prču a vysmíval se systému, zatímco si seděl ve "vězení" plném rulet, šampáňa a šlapek. Druhá série už míří do těch realističtějších vod, dramatičnost klepe na dveře a Pablo začíná chytat depku ze strachu, co bude dál. Samozřejmě byla i druhá série výtečná, nechybělo mi tam nic, jen jsem jí zkrátka nezfoukla tak rychle a natěšeně jako tu první, protože ta látka prostě zpomalila a každému bylo jasné, jak to skončí. Do třetí série se mi nějak nechce, ale asi to hecnu, protože špatné ohlasy rozhodně nemá, jen mě asi jako každého odrazuje absence Pabla. No, tak uvidíme. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále úchvatně zpracované dílo, ovšem čistě tématicky mě víc bavila první série. Těch vražd na mě už bylo zkrátka moc a taky mi moc nesedlo pomaloučké upozaďování Escobara a mírné kypření půdy pro Kartel z Cali. Samozřejmě je nemorální fandit největšímu narkobaronovi všech dob, který se nezdráhal vyhodit do povětří i letadlo plné civilních obětí, ale jakožto dobře napsaná postava mě zkrátka baví, což je v naprostém protikladu právě s kartelem z Cali, což je banda zmetků, která má těch morálních zásad ještě o fous méně. Během psaní už mám rozkoukanou třetí řadu, takže plně chápu onu přeorientaci a jestliže si zachová velmi vysoko nastavenou kvalitativní laťku, tak nemám problém ani s tou čtvrtou sérií, kde už se dle mého asi bude trošku vařit z vody. Nic to nemění na faktu, že ty bombové díly převažovaly a i druhá sérka si rozhodně zaslouží absolutní hodnocení. PS : Boyd Holbrook tentokrát nenosil o dost menší oblek, takže v pohodě. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria sa mi páčila viac. Zdala sa mi byť viac autentickou (síce to ale nemám naštudované). Druhá séria bola akčnejšia, svižnejšia avšak tá sa mi už zdala byť dosť zdramatizovaná pre divákove oči a pocity. Každopádne veľmi dobrý seriál. Veľa vecí naučí, nenudí, výborne vybraný herci a nejde sa (ako pri mnohých iných seriáloch) do zbytočných dielov ukazujúcich "pravé" povahy hlavných hrdinov ale tento seriál to robí priebežne a strieda to s akciou, hlavnou zápletkou a do toho neustále hlavné postavy berie ale i nové pridáva. SPOILER !!! : Po Pablovej smrti na konci druhej série vidím oznámenú i tretiu. Neviem či to už bez neho nebude nuda no dám jej určite šancu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I u druhé sezóny seriálu jsem se skvěle bavil, přesto mi nemohl uniknout kvalitativní rozdíl mezi její první a druhou polovinou. V první půli druhé řady fungovalo všechno to, co mám na tomto seriálu rád: atmosféra, akce i napětí. Čtvrtá epizoda pro mě pak byla zatím nejlepším dílem obou sérií, tím víc mě rozladilo zpomalení děje v posledních čtyřech částech, v nichž se začaly objevovat poměrně dlouhé scény s téměř nulovým dějem, které měly zřejmě navodit jakousi sentimentální náladu, ale na mě prostě nefungovaly. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)
  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)

Reklama

Reklama