Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predstaviteľ Pabla Escobara sa tak vžil do svojej úlohy, bol ozaj skvelý, tak ako aj v prvej serií. Mám len jednu otázku načo točili aj tretiu sériu keď sa táto tak skvelo ukončila. Neviem asi si ju skôr či neskôr možno pozriem. Ide o moju rozlúčku s platformou netflix. Ale nebude dlhá, seriál zaklínač je tu onedlho. A to si nenechám ujsť. 4* ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vyřiď ostatním, že Pablo Escobar se má respektovat, ty parchante." ___________ Zatímco 1. série pojednávala o vzestupu Pabla 'madafakin' Escumbara na trůn drogového impéria, ta 2. zase sugestivně reflektuje onen pomyslný pád na absolutní dno. Divák tak sleduje jak se průběhem epizod oprátka okolo jeho krku nemilosrdně stahuje. Narozdíl od minula je sice důraz kladen na autenticitu a nepřikrášlený naturalismus, ale jinak to na mě pořád působí dojmem papundeklově natočený kriminální telenovely, která mě veskrze moc nebavila. Třetí série není nutná a pochybuju, že jí vůbec dám jakoukoliv šanci. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

70 %. Prvú sériu vnímam ako buddy movie Murphyho/Peňu, obohatenú o skvelú atmosféru, cynického rozprávača mimo záber, silného zlosyna v podaní nechvalne kultového Escobara a nekompromisný prístup (krv, sex). Druhá séria je takmer to isté, až na to, že z agentov DEA sa stali už iba nie príliš dôležití štatisti, na mnohé detaily načaté v prvej sérii takmer vôbec nepríde čas (adopcia, Murphyho návaly hnevu), Steveova manželka má iba cameo a hlavným (anti)hrdinom je Escobar. Druhej sérii nechýbajú silné a nečakané momenty (smrť jednej z najsympatickejších postáv prvej série), ale predsa len je to troška iné, než minule. Kým prvá polka druhej série Escobara definitívne zbavuje sympatií a robí z neho netvora, v druhej toho masového vraha začnete takmer až ľutovať, nakoľko sa mu v posledných častiach rozpadá celá ríša a opúšťajú ho spojenci a pomocníci a nakoniec mu zostáva iba úbohý Limon. Koniec je podľa očakávaní otvorený (kartel Cali), ale chýbalo mi dôstojnejšie uzavretie osudov väčšiny postáv. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Escobar už není ten Escobar z první série, víc než kdy jindy neváhá s vražděním civilistů a masakrováním policistů, ale zároveň se musí skrývat a neustále utíkat. Mamon je mocný. Escobar přerostl sám sebe a nevidí důsledky svých činů, kterými si vypěstoval silnou konkurenci a mocné nepřátele, kdo chce moc nemá nic. Impéria se nikdy nehroutí potichu, ve smrtelném tanci strhává Escobar s sebou úplně všechny, kteří mu naivně ale i oddaně pomáhali. Změna tónu mezi první a druhou sérií je znatelná, první série je příběh o budování moci, před kterou není úniku, ta druhá je příběh plíživé smrti, před kterou není úniku. Zvlášť v posledních dílech je tohle v jednom případě moc dobře poznat (ačkoli nevím, zda se to tak skutečně stalo). Moura, Holbrook a Pascal jsou skvělí, a mrzí mě že v dalších sériích to bude bez Moury.. tak snad se k Pascalovi přidá i Holbrook. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvej sérií je to zovretejšie, akčnejšie a dramatickejšie. Escobar v Mourovom podaní je hnusný nesofistikovaný paranoidný son of a bitch, ktorý si celý ten čas drží status poriadneho hajzla. Aj v momentoch kedy komunikuje s rodinou a kedy pôsobí nežnejšie. Tvorcovia neromantizujú. Skrátka figurky sú rozložené a súboj o to kto prežije sa začína. Znova raz idú Holbrook aj Pascal do úzadia a celé je to postavené na Escobarovi a vzostupe kartelu Cali. Finále je potom lahodným ukončením jednej etapy vo vývoji Narcos. Nemám moc rád príbehy z drogového prostredia. Ale niečo na tom kokaíne je, čo ma núti pozerať sa a žasnúť kam ďaleko dokázal celý tento spoločenský problém zájsť. Pre mňa sa Narcos stávajú jedným z najlepších seriálov. Uvidíme čo ďalej. 2. séria - 90% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)
  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)

Reklama

Reklama