Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

Sweat55 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je trochu jiná než dvě předchozí a rozhodně to má co dělat s odchodem Escobara a agenta Murphyho. Tempo je pomalejší a první čtyři díly jsem se celkem bál, jestli se to vůbec někdy rozjede. Jenže jakmile začne jít do tuhého, každá další epizoda je lepší a lepší, až jsem měl pocit, že pět hvězdiček nestačí. Znovu se totiž rozjede pekelné inferno plné drsných přestřelek, napínavých chvil a spousty nečekaných zvratů. Pedro Pascal opět zahrál parádně, což vlastně můžu říct úplně o všech. Čtyři kmotři sice nejsou Escobar, u něhož chtě nechtě to charisma a respekt cítíte na míle daleko, i tak ale jde o další skvěle napsané postavy, v jejichž přítomnosti bych se stoprocentně ocitnout nechtěl. Jsem fakt zvědav kam se tvůrci vydají ve čtvrté sérii a pomalu, ale jistě ji vyhlížím jako jeden z nejočekávanějších projektů příštího roku. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo opravdu výborné a jasně to podrtrhuje fakt, že seriál se nejmenuje Escobar ale prostě Narcos. První dvě řady jsem si užíval a tohle ne jinak, místy jsem dokonce ani nedýchal ano až tak to bylo dobré a to se musim přiznat, že u prvních dvou řad se mi to nestalo. Sakra tohle bylo i místy lepší než Medelínský Pablo, skutečně výborné a jasně to dokazuje fakt, že je to jeden z nejlepších seriálů a už se těším na mexické kartely.... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších vecí v televízií. Narcos predstavujú skvelú sondu do stredu drogovej vojny, ktorá bola plná intríg, vrážd a politických machinácii. Trošku mi vadilo, že sme sa nedozvedeli čo sa stalo s Murphym ale Peňa ako ústredná postava spolu s tými čo sa snažia prejsť na dobrú stranu zákona, aby ochránili svoje rodiny, robia z tejto série nadupanú jazdu plnú napínavých a akčných scén, ktorých finálne rozuzlenie zanecháva hnusnú pachuť niečoho nevyriešeného. Niečoho čo sa nikdy nevyrieši. Cali sú assholes. Nie taký veľký ako Escobar. Ale sofistikovanejší assholes. Uzatvorenie bolo aj napriek neuspokojivosti v určitých psychologických a dramaturgických vrstvách značne uspokojivé. Uvidíme čo prinesie Mexico. 3. séria - 100% ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvním dvěma sériím je tu propad. O antihrdinství charismatického Pabla se dělí hned čtveřice džentlmenů, ale člověk si k nim nestíhá udělat úplně vztah. Celou sérii jim šlape na krk zase agent Peña, který je ovšem hodně jiný, než frajírek s temnými vztahy z předchozí série. (Což se ovšem hodně vysvětluje tím, že Peña po Calijském kartelu nešel, ale řešil něco v Portoriku.) Celá série pak záhadně zasyčí v posledním díle, který to tak nějak uspěchaně zakončí. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vynikající. Přestože se museli obejít bez Pabla Escobara a nahradili ho v porovnání s ním “muší váhou” v podobě šéfa ochranky kartelu z Cali Jorgem Salcedem, pořád to bylo tak velký, napínavý a profesně dokonale zvládnutý kino, že tomu nemůžu dát míň než pět pecek. Co může být jednoduššího, než podlehnout dojmu, že to není hraná tvorba, ale dokument? Tak dobře je to udělaný... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama