Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Krmelec. Nálevna uprostřed lesa, která je neobyčejná. U Muflona jsou štamgasty Zajíc a Medvěd. A řeší stejné problémy jako lidi. Zvířata si s nimi totiž v mnoha ohledech nezadají. Tak se v novém seriálu internetové televize Stream.cz hlavně pije, strašně žvaní a hodně paří, jen pod režijní taktovkou Jelena a podle scénáře, který psal Slimák. Takže vlastně jako v každé jiné hospodě. (Stream.cz)

(více)

Recenze (27)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám Stream a jeho seriály rád, ale u Krmelce se opravdu netrefili do černého. Povětšinou nudný, fekální humor, který sice občas strefí hřebík na hlavičku, ale i těch 12 minut Vám bude připadat jako hodina. Liška je s přehledem nejlepším hercem z týhle partičky, ale to pro dobrý a vtipný seriál nestačí ani zdaleka. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý počin, u kterého jsem se zpočátku královsky bavil. Později ale přece jen při dost omezeném formátu humor trochu pokulhával a až na změnu "externích" postav byl stále stejný. Asi každý se musel s nějakou z postav ztotožnit, pravidelný návštěvník restauračního zařízení nevalné pověsti asi poznal všechny typy postav. ()

Reklama

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Takže už víme, co dělají zajíc a medvěd, když zrovna nejsou aktéry některého z vtipů o zvířátkách. A taky už víme, proč se v žádném vtipu neobjevuje muflon. Pozitivní je, že poměry v Krmelci zůstávají po celou dobu neměnné a dění striktně stereotypní. Dále je třeba pochválit jednak vstupní píseň, jednak vytříbený výběr a výkon představitelů a představitelek (byť často mně neznámých) epizodních rolí, o těch hlavních nemluvě. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné hlášky, ale celkově trochu nuda. 1) Pěkný nápad nic nemění na faktu, že až na občasné pousmání začátkem řady byl zbytek dost nuda. Tak toto jsem si napsal hned po odsledování deseti dílů a přiřadil jsem dílku dvě hvězdičky._____ 2) Ovšem od vysílání už uplynulo pár měsíců a já některé nápady a hlášky prostě nemohu dostat z hlavy. Roztomilá zaječí inkarnace 45letého Pavla Lišky, velikonoční beránek 34letý Michal Dalecký, který se promočí, když se napije a zejména bezkonkurenční slintající pes 34letý Vojtěch Záveský, který stále občůrává lokál a na otázku, proč to pořád dělá, vykřikne: Protože jsem pes!_____ 3) Nemohu si pomoci, hanbáři. Zvyšuji na tři hvězdičky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková ta hospodská idylka, u které víte, že pokaždé, když do ní vstoupíte, tak vstoupíte se stejnou grácií, ale odcházet budete dezorientováni, nesví a v podstatě vožralí pod obraz. A tak se to děje den za dnem, v tomto případě díl za dílem. No a ještě s tím rozdílem, že místo lidí do této čtvrté cenové lezou zvířata. A jelikož se nápadu chopil někdo, kdo si moc rád pohraje s českým jazykem, tak je z tohoto mini-seriálu docela příjemná oddechovka, která místy suprově rozesměje. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Interiér krmelce U Muflona byla ve skutečnosti hospoda U Veselé kozy v Praze na Smíchově u zastávky lihovar. V letech 2021–2022 však byla zdemolována. (Landauer)

Reklama

Reklama