Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je Uhtred poslán do Northumbrie, balancuje mezi oddaností Alfredovi a pomocí Ragnarovi při jeho divoké krevní mstě proti Kjartanovi. (Netflix)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uthred s Ragnarom prichádzajú na sever ako veľká vlna. Najprv trochu nepodarene Uthred porazí bratov, potom ovládne Guthreda a môže ísť s dokonale vymysleným plánom dobiť Kjartanovu pevnosť. Obliehanie je výborné a do bodky strategické. Ragnar stratí  nervy a je z toho výjav viac krvavý, ako by sa patrilo. Nemalo to chybu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se čtvrtou epizodou jsem byl úplně spokojený. Atmosféra byla tradičně výborná, k různým intrikám se tentokrát přidala i pořádná dávka akce, a přes nízký rozpočet mě boj o pevnost bavil, potěšil mě i výsledek setkání Ragnara s Kjartanem a Svena s Thyrou. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se povedlo. Bitva o pevnost sice rozpočtově komornější, ale zato dravá, dobře zpracovaná v každém záběru a hlavně napínavá. Na tohle se vyplatilo si počkat! Zároveň jde vidět, že hlavní postava se v závislosti na svých zkušenostech nějak charakterově vyvíjí. Tedy není stále tím panákem jako v první sérii, ale scénáristé s ním pracují jak navenek, tak v nitru. 90% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama