Reklama

Reklama

TY - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 13 min (Minutáž: 45–51 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Jenna Ortega, James Scully, Robin Lord Taylor, Adwin Brown, Carmela Zumbado, Marielle Scott, Chris D'Elia (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seznamte se! Tenhle neobyčejný chlapík je Will Bettelheim. Právě dorazil do LA a slíbil si, že si dá od vztahů pauzu. Jenže láska si tě prostě najde. Stejně jako vražda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když Ježíš vstal z mrtvých, taky k tomu nevolal poldy, ale co je moc, to je moc a tady nevolá policii vůbec nikdo. Taky Joe se chová čím dál víc nerealisticky a žádný zámek si před ním není jistý. Ano, seriál pořád nějakým zvráceným způsobem baví, i když v podstatě jen kopíruje jedničku s tím, že ještě víc přitlačil na pilu, ale důvěryhodnost už ztratil úplně. No a ten závěr to dorazil. 50% ()

Chilly00 

všechny recenze uživatele

Přestěhování do Los Angeles seriálu prospělo. Z psycho teen romance se vyklubala až téměř lynchovská variace na noirovou Záhadu Silver Lake. A ač trochu z toho Lynche a jemu podobných vykrádá, tak se jí nedá upřít zábavnost a nepředvídatelnost. Tvůrci velmi dobře využili kulis L.A. a vybudovali svět, ve kterém si svým životem nemůže být jistá ani jedna z postav. Skvěle napsané, natočené, zahrané. A Netflixu tento seriál skvěle doplňuje portfolium. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový začiatok, nová identita, nové prostredie, nové susedstvo, nová práca, nová vyhliadnutá "obeť". Rozjazd bol síce trošku slabší a chvíľu trvalo, než si nová hlavná hrdinka získala moje sympatie (oveľa viac ma zaujímala línia so susedmi, rovnako ako to bolo aj v predošlej sérii), ale stále sa mi to páčilo a Joe bol možno ešte viac rozporuplný, než obvykle a dokonca to aj chvíľu vyzeralo, že si prešiel nejakým väčším charakterovým vývojom. Kvôli jeho paranoji som mal dokonca v jednej chvíli dojem, že mu skutočne ruplo v hlave a bude vystrájať ešte viac, než sme boli zvyknutí. Občas som sa síce mierne nudil, ale zhruba od šiesteho dielu už na nudu nebol čas, pretože sa každému všetko začalo vymykať z rúk, každých niekoľko minút pribúdali nové a nové zvraty a posledné zhruba tri diely boli už len vyložene prekombinovanou zlátaninou. Takže ma to pochopiteľne dosť bavilo a som zvedavý, s čím tvorcovia prídu v ďalšej sérii. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série přináší dost radikální změny. Mění se nám prostředí ze slunečného New Yorku do ještě slunečnějšího Los Angeles, Joe má falešné jméno a jde po něm bejvalka co ví, jaké prasečinky Joe dělá slečnám co mu neopětují lásku. Do toho tu máme úplně nový love interest, který mně sedl ještě víc než Beck. Mnohem lepší zakončení než u 1. série. Možná je to i celkově o chlup lepší než ta první. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zajímavé, ale jak jsem měl vůči druhé sérii dost obavu (tyto předsudky si vysvětluji tím, že jsem z více stran slyšel, že už to prý není tak dobré), tak se mi asi vlastně líbila víc než první série. Jednak je to díky tomu, že se konečně o hlavní postavě dozvídáme více informací, a díky těm prostřihům z dětství konečně začíná víc dávat smysl, proč se chová tak jak se chová. A celkově už to není takový podivín bez života, jehož jediným smyslem existence je jeho holka - sledovat proces jeho vývoje (až jakési emancipace) mi osobně přišlo fascinující. Druhým důvodem je, že naprosto nezajímavou a fádní Elizabeth Lail (i její postava v první sérii mi byla silně nesympatická) vystřídala velmi zajímavá Victoria Pedretti, na kterou mě hodně bavilo koukat (další dvě velmi příjemná jména jsou Carmela Zumbado a Jenna Ortega - zvláště u té druhé jmenované bych se vůbec nezlobil, kdybych na ni zase někde narazil). Poslední epizoda mě příjemně navnadila na třetí sérii, kterou si samozřejmě nemohu nechat ujít. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)
  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)

Reklama

Reklama