Reklama

Reklama

TY - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 13 min (Minutáž: 45–51 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Jenna Ortega, James Scully, Robin Lord Taylor, Adwin Brown, Carmela Zumbado, Marielle Scott, Chris D'Elia (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seznamte se! Tenhle neobyčejný chlapík je Will Bettelheim. Právě dorazil do LA a slíbil si, že si dá od vztahů pauzu. Jenže láska si tě prostě najde. Stejně jako vražda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

Henry007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii, která silně skončila, jsem se pokračování obával. Jenže tvůrci mě mile překvapili po všech stránkách. Druhá série má svižnější tempo než první, nenajdou se tu hluché díly a děj pádí kupředu. Dalším velkým pozitivem jsou vedlejší postavy: v této sérii jsou sympatické, lze jim fandit a obávat se o jejich životy, což u první série a skupině namyšlených bohatých slepiček neplatilo. Překvapivě i prostřední LA funguje lépe než NY. Teplé podnebí města, oranžové filtry, palmy a horké večery dokreslují téměř až opojnou atmosféru druhé série. Negativa bych našel jen dvě: postava Candice je nezajímavá, nesympatická, možná i špatně zahraná a nemá takový dopad na osudy hrdinů, jaký by postava s tak silnou backstory měla mít. Druhé negativum je finále, které i přes jeden zásadní zvrat bylo plné klišé a nemělo takovou sílu jako u první série. Teď nezbývá jen doufat, že tvůrci ve třetí sérii kvalitně na příběh navážou a mají k osudům postav stále co říct. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joe už není Joe. Beck už není vůbec a novej objekt se vybarvuje postupně, pozvolně a dostatečně. První série se za mne brala až moc vážně, zde se ta nadsázka jemně vrývala za nehty, ale znáte jak to je se špínou za nehty. Je potřeba jí odstranit. Zajetej vzorec vystavování zápletky, vlastně ani nezačně nudit, ale nešokuje. Naopak je jediným logickým vyústěním a je otázkou zda se mi líbí nebo ne. ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Druhá řada by se mi rozhodně líbila víc než první, kdyby nebylo posledního finálového trojdílu, který vše zamotá drogovými halucinacemi. Působí to poněkud lacině. Také je škoda, že perfektně nastartovanou linku s Candace nedokázali tvůrci využít víc, v půlce seriálu se to tváří, jakože bude Joe mít peklo na zemi, a přitom našeho stalkera trochu podráždí. Taktéž to, jak si ke konci postavy hodně zhurta začnou spojovat věc - zvláště u Fortyho, který je vykreslen jako pitomec, to dost nakrkne. Co se však povedlo velice je postava Love, kterou si dost možná s Joem taky zamilujete. LA se mi taky moc líbilo. A taky je fajn, že Joe už nemá všechno úplně zadarmo. Takže je spokojenost s druhou řadou podobně velká, jako s první, možná ještě trošku větší. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Druhá série se mi líbila víc jak ta první. Ačkoliv jsem nebyl spokojený s tím, že se děj seriálu přesunul do Los Angeles a trvalo mi pár epizod nad tímto faktem nekroutit očima, nakonec jsem to přešel a prostě se s tím smířil. Určitě mi hodně pomohl i samotný děj seriálu který se rychle odehrává a divákovi dělá problém nemačkat na další a další díl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

slabší než první řada.Seriálu úplně nepomohl přesun do LA a to nejen proto,že jsou tu skoro všichni trochu magoři a nebo kreténi,ale i samotné prostředí postrádá jakoukoliv atraktivitu.Plusem není ani to,že se scénaristé trochu utrhli ze řetězu a jakkoliv první řada po divákovi nechtěla moc přemýšlení,tady se najednou děje strašně moc věcí o kterých se dá pochybovat i v podobném seriálu.Sám Joe taky není úplně ve formě a kupí chybu na chybu,nehledě na to,že celou dobu vypadá jako kdyby měsíc nespal.Nicméně i přes negativa je to pořád divně záludně zábavné a nutí diváka polykat díl za dílem,což je bezesporu účelem.Na třetí řadu pokud bude s podívám rád...70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Reklama

Reklama