Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

AngelG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně znatelný pokles oproti předchozím řadám, ale i tak to naštěstí není tak katastrofální, jak se z toho lidi hroutili. Mando už není hlavní postava, je dost odsouvaný a dává prostor více postavám, což na jednu stranu funguje, na druhou to člověku chybí, že už to není pouze provázení Din Djarina a Grogu, kteří objevují, zachraňují apod. Vím, že hodně lidí bylo i naštvaných jak se postavili k postavě Bo-katan, mě osobně to nevadilo a dávalo to smysl. Celkově mi tahle řada přišla jakoby úplně nevěděli co vlastně dál. Je tam velká recyklace už viděného a ano sice se to v něčem posunulo, hlavně co se Mandalorianů týče, ale za 8 dílů by člověk čekal víc. Tak uvidíme co přinesou pokračování. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (7,5/10). Asi není potřeba polemizovat o tom, že třetí série Mandaloriana byla zatím ze všech nejslabší. Její kvalita výrazně kolísala oproti konzistentní kvalitě předchozích sérií. Kde se tedy stala chyba? Myslím si, že tvůrcům už začínají docházet nápady a některé epizody byly opravdu pouze výplňová vata, nebo nepochopitelná odbočka. I přes tyto nepřehlédnutelné nedostatky jsme taky dostali velice kvalitní epizody, které kvalitu celé série výrazně pozvedly. Třeba poslední epizoda nám přichystala naprosto lahůdkové souboje světelnými meči, při kterých jsem měl flashbacky na Epizodu I. Seriál stále táhne přesný Pedro Pascal, který to navíc táhne převážně svým hlasem. Grogu je už taková klasika, bez kterého by si nikdo nedokázal tento seriál představit. Je krásné, že se jejich vztah opět o něco více prohloubil a já jsem měl u závěrečné scény totální Infinity War vibe. Cením, že tady si ty digitální efekty Disney opravdu pohlídalo a nepůsobí to jako levný polotovar (viz. poslední Marvel filmy). Jsem opravdu zvědavý, kam to budou tvůrci dál směřovat. Konec by klidně mohl znamenat konec celého seriálu a já bych se vůbec nezlobil. Přece jenom třetí série nepatřila k nějak vyhlíženým událostem. Prostě tady najednou byla a já si ji pustil hned hlavně kvůli tomu, že mám nově Disney +. 🔝Nejlepší epizoda: Chapter 21: The Pirate (S03E05)🔝 ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do třetí sezóny jsem se nedostával, řešila dokola tradiční mandalorianské krédo a polovičku (z) epizod obtěžkávala vyložená výplň. Někam zamířila až snaha sjednotit znesvářené kmeny a znovu osídlit/dobýt zdevastovaný Mandalore, přestože při tom Din Djarin především přisluhoval Bo-Katan Kryze (skvělá Katee Sackhoff)… a Grogu roztomile koukal, v této sérii naprosto bez role. No jo, jenže pak přišly závěrečné dvě kapitoly a nejlepší akční (hrané) Star Wars snad od Pomsty Sithů… ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je skvělá. Není lepší než první dvě, ale ani nijak horší. Má však pár epizod, které byly špatné (ano mluvím především o kapitole 20). Začátek i konec série byl ale epický a kvalita měla až filmový nádech a je škoda, že to nebylo možné vidět v kinosále. Hudební podkres od Ludwiga Göranssona fenomenální, Grogu roztomilý, Mando rozvážný a přesvědčivý a celé si to drželo kvalitu, na jakou jsme byli zvyklí. Takže ke mně se žádné zklamání nedostavilo a stále to je 100x lepší než jakýkoliv film z nové filmové trilogie SW. ()

LizianShaw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkusím to pojmout metaforou. Máme šťavnatý steak (Moff Gideon) a suché brambory (side questy). Tahle série nabízí hlavně ty brambory, a když se jimi na začátku přecpeme, tak to ani jakž takž šťavnaté poslední dvě epizody nezachrání. Celou sérii se těšíme na progres Moffa Gideona a místo toho dostáváme nudu, týkající se bezvýznamných pirátů, či záchrany kuřat. Asi bylo jasné, že to hvězdnou druhou sérii nemohlo překonat, ale i přesto se to mohlo ubrat zajímavějším směrem. Jon Favreau navíc naznačil, že nemá v hlavě konec, takže může Mando pokračovat donekonečna, což mě výrazně znepokojuje. A Grogu už je zde úplně k ničemu. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Stíny, které Grogu vidí, když cestuje s Dinem (Pedro Pascal) hyperprostorem, jsou Purrgilové – masivní vesmírné velryby, které cestují vesmírem a mají schopnost cestovat hyperprostorem. (mikki089)
  • V baru sedí mj. i dva piloti. Druhý zprava je Jib Dodger (Rick Famuyiwa) a dáma uprostřed je pak Sash Ketter (Deborah Chow). Oba dva jsou režiséři Mandaloriana. (Veskoslav)
  • Klonoví vojáci, kteří napadali senátní ochranku spolu s Kelleran Beq (Ahmed Best), patří k tzv. Shocktrooperům – vojákům, kteří se specializovali na lov nebo ochranu důležitých osob. (Veskoslav)

Reklama

Reklama