Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Recenze (578)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Parádní výplach z kalby.Michael prostě natočí vše,jen to musí být cool.Aspoň on sám si to myslí a já mu věřím.Ego jak prase,ale to už víme.Filmů už viděl nespočet a říct o něm,že je špatný režisér,tak spíš podotknu špatný divák.Samozřejmě učebnicový to rozhodně není a o partičce,která má přes dvě hodiny času se dostat pod kůži,se Vám prostě nedostane.Ano velká chyba.Druhá chyba drhne v hektickém střihu,že z toho bolí škeble.Třetí chyba je,že když už mám vrtulník,tak sto záběrů bude právě odsud a vyzkouším všechny kamerový záběry až je to Underground.Popravdě je to fakt nepřehledný,ale já se i bavil.O to nejspíš šlo.Honička vše v drfitu a hned první výbuch a hned chyba,kdy výbuch vybouchne dřív,než narazí auto.Tedy zrovna Bay,že by tohle neviděl?:)To je právě ono.Příběh je vesměs druhý,protože to utáhne Ryan Reynolds,proto ho hraje.Nejvíc bavila postava Manuel Garcia-Rulfo a právě Ryana,který se špičkují celý snímek.Sice moc gagů a vtípků není,ale je to vesměs osvěžení.Některé záběry si člověk vychutná,protože Mišánek se nebojí digitálně trumfnout vše a tak lítá doopravdy vše.Hlavně lidi jsou na miliony způsobů pod hrobem a tím celá akce,která postrádá logiku,aby vzápětí vybrala i nápad s magnetickou vlnou.Snímek by chtěl hrozně učesat a dát do pohody a nenechat ho jak rozdělaný tatarák na talíři bez ingrediencí.Chybí tomu půvab,na druhou stranu když si na to divák zvykne,tak se vlastně i v pohodě probojuje až do konce na jachtu.Těch momentů co vrtá hlavou je nespočet,ale proč se tím tížit,když stačí parkour,drifty,výbuchy a člověk si chce vypnout mozek. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Koukám., že tahle podívaná jednoznačně dělí diváky na dva tábory, alespoň tady na CSFD. Patřím k těm, který 6 underground rozebralo na šroubky. Složil jsem se až po titulích a mezitím každej můj šroubek hltal tu jízdu, která se ne a ne zastavit. ()

Ne7ermind 

všechny recenze uživatele

Micheal Bay mi už poněkolikáté ukázal, že umí natočit akcí prosáklej biják. Problém je, že jej opět nechávají na holičkách nepříliš zajímavé hlavní postavy, ke kterým jako divák nemám šanci proniknout. To by mi u takového akčňáku až tak nevadilo, kdyby jejich "character developmentu" nebylo věnováno tolik zbytečného času. Po první super-akční scéně jsem pak prozíval polovinu filmu a když to začalo mít konečně zase spád, skončilo to rychleji než bych si přál podivnou emotivní slátaninou, která kvůli nezajímavým postavám nijak nezapůsobila.. Snímku by slušela o půl hodiny kratší stopáž, vynechání pasáží které se snaží vyvolat emoce (marně) a jedna nebo dvě přestřelky navíc. ()

Marcas 

všechny recenze uživatele

POZITIVA: skvostný soundtrack, ve většině případů trefený perfektně do toho, co se děje na plátně; sem tam vtipná hláška; akční scény. NEGATIVA: opravdu hodně primitivní děj a celková zápletka; slabší místa, u kterých se člověk cítí zralý na spánek. Dohromady ale fajn dílo, které zabije nadbytečný čas. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Na dlhé koronovské večery priam stvorená kokotina, v ktorej všetko a všetkých demoluje partička humanoidných transformerov... Ak to takto človek vezme od podlahy, tak sa nemôže nudiť :) ()

Mamutol 

všechny recenze uživatele

Prostě vyhoď mozek z hlavy a užij si parádní ultimátní jízdu od začátku až do konce. Michaeli, normálně chci dvojku a Ryan by měl víc hláškovat. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

První polovina chaotická k zbláznění. Druhá podstatně lepší. Bavilo mě střídání prostředí, různorodost postav a samozřejmě megalomanství pana režiséra. Některé náměty mi připadaly utopické, ale proč ne? Je to akční zábava a svůj cíl naplňuje do puntíku. P. S. Skvělé sladění scény a písně White Flag od Bishop Briggs. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Akce, akce a zase jen akce. Ryan v roli trochu šíleného boháče, kterého napadlo vzít spravedlnost do vlastních rukou. To zkrátka vypovídá samo o sobě, kdo chce vidět nenáročnou a sem tam vtipnou akci, tohle je povedená práce. ()

M_Bery 

všechny recenze uživatele

Tak do půlky filmu je to ale šíleně zmatený a bláznivě podaný, ale při troše fantazie na to člověk postupně přijde, i na to jak je to myšlený... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Trochu to tu niektorí preháňate a to poriadne. Reynolds je fajn no a akcia je naozaj úžasná. Ani jeden diel Rýchlo a Zbesilo či Mission Impossible nemal lepšiu auto naháňačku ako 6 underground. Ale ten scenár? Už na začiatku sa totálne strácate vo flashbackoch a neviete o postavách absolútne nič. Čo sa týka práce Michaela Baya ten by sa mal výhradne sústrediť len na choreografiu akcie, pretože v tomto smere nemá konkurenciu. Ale čo sa réžie ako celku týka, vždy dokáže divákov sklamať svojou ľahkovážnou prácou s postavami. Chcel by som to vidieť v réžii Chada Stahelskiho, Davida Leitcha či bratov Russovcov, ktorí vedia uchopiť nielen akciu, ale aj dej! ()

diahexik 

všechny recenze uživatele

Vtipný momenty jsou tam asi tak tři, film má tu nejvíc postiženou kameru, co jsem za poslední dobu viděl, ale stejně je to koukatelný. Nechápu, proč, ale je. ()

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Úvodní car chase měl dvacet minut! Ale od té doby měl film naštěstí vzestupnou tendenci a několikrát jsem se i zasmál. Mohlo to být trošku kratší, ale ještě je to celkem v mezích snesitelnosti, jelikož tam v podstatě nejsou pomalejší momenty. Je to výborně natočená absolutní oddechovka, která diváka skoro nutí nad tím moc nepřemýšlet. Jednu chybu si ale mohli odpustit - v úvodní scéně je ve zpomaleném záběru vidět uražené zrcátko, v dalších scénách po dobu několika minut je auto naprosto v pořádku a na konci je zrcátko zase pryč. Kdyby to nebylo tak strašně moc vidět aspoň... ()

Dzoumen 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, který byl sice zajímavý, ale chyběl tomu takový náboj jak je u kvalitních akčních filmů. Musím jinak pochválit hudbu k většině situací se ta hudba hodila a hlavně to byla hudba, která se dala poslouchat. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle se mají dělat akčňáky. Stačí mít skvělého režiséra se spoustou skvělých nápadů, sexy casting, zábavné postavy, které nebudou otravné a nemusejí být nijak zajímavé, k tomu do toho narvat spoustu akce, výbuchů, honiček, nikde se nezastavovat, nesnažit se bejt seriózní a máte to hotový. Nemusí to mít nějakou hloubku, protože divák se na to podívá jen proto, aby se pobavil a zasmál. Ještě by stačilo krapet zlepšit scénář, aby nepůsobil tak dětsky a vyrovnalo by se to Michaelovu mistrovskému dílu s názvem Ostrov. Toť vše 9/10 ()

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama