Reklama

Reklama

Matt Cordell (Robert Z'Dar) býval poctivý policista až do té doby, než ho nespravedlivě odsoudili a poslali do vězení v Sing-Singu mezi kriminálníky, které sám předtím stíhal. Ti ho příšerně zohyzdili a zavraždili. On poté ožil a vraždil v ulicích bez rozdílů. Nyní potřetí je jeho stopa naplněná krví až po okraj. Kouzelníka Voodoo nenechá ani nachvíli v klidu. Podaří se detektivu Forrestovi (Robert Davi) šíleného policajta konečně zlikvidovat navždy? (Hamer Film)

(více)

Recenze (70)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Lustig pochopil, že temný mord vydá za několikero přestřelek a docela se snaží. Oproti tomu Cohen si nenechal vysvětlit, že potřetí už z jednoho čajového pytlíku nevylouhuje nic a tak se celý tenhle paskvil nese v duchu šamanských rituálů, láskyplných výlevů a bezzubého napětí. Spousta dialogů, jejichž téma se beznadějně zaseklo v jedničce, natahuje stopáž 85 minut na neúnosnou mez a celé to nakonec spadne s režisérovou rezignací a bezostyšnému vykradení sebe sama. Smutný konec mé dětské serial killer legendy. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Zail Maniac cop 3 by mohol mat podtitul "Zlatanina". mam pocit ako keby tvorcovia olutovali ze Matta Cordella v 2ke pochovali a ked ho potrebovali dostat naspat do 3 tieho dielu vymysleli totalnu voodoo blbost...co vobec nezapada do "universa" prvych dvoch dielov.Ale aby som len nekrivdil..najdu s aj pozitiva...perfektny skreklavi hlas tipka s brokovnicou v lekarni a stale coolovy Robert Davi z dvojky. Posledna nahanacka bola tiez dost dobre zmaknuta ale ako aj pri votrelcoch 3 ka nieje to co boli 1tka 2 ka. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nasranej fízl potřetí. Tentokrát Cordell kosí obyvatele NY za pomocí voodoo. Tak přiznám jsem, že třetí díl jsem asi možná ani neviděl. Protože jsem si z něho nepamatoval zhola nic. Začátek snímku byl celkem působivej - Cordellova závěrečný řádění z dvojky kde v pozadí hraje muzika a ještě je slyšet voodoo kletba. Následně už ale film nepřichází s ničím extra novým a jede si to svoje zajetý. Už to ale zdaleka nefunguje tak jako v předchozích dílech.  Poslední třetí díl je jednoznačně nejslabším kouskem téhle série. Pořád to ale není takovej průser aby se na to nedalo podívat. Všechny tři díly mají jedno společný pozitivum, kterým je krátká stopáž filmu. Závěrem jen dodám, že tahle průměrná(možná lehce podprůměrná) série o vraždícím fízlovi už nemá v dnešní době co nabídnout a nemá velkou hodnotu. Pro mě má ale tahle série z nostalgickýho hlediska hodnotu určitě velkou. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Maniac cop by měl ztrestat tvůrce, kteří ho ze záhrobí vytáhli potřetí a snad definitivně naposledy. Současně vrazili poslední hřeb zoufalosti do jeho příběhu, který relativně slušně nastartoval první díl, ale už dvojka byl sešup do hnoje a třetí díl je to nejhorší co jsem z hororového žánru za uplynulé období viděl. Otravný Robert Davi jako detektiv, který svojí přítomností dává jasně najevo do jaké kategorie film spadá, hloupý děj, nehororová atmosféra a Robert Z´Dar už zdaleka nedosahuje takové zajímavosti jakou jeho postava vládla po prvním díle. Zápletka o bulvárních reportérech zdiskreditujících policistku je tak stupidní až nad tím rozum zůstává stát. Policista-zombík Matt Cordell se chopí spravedlnosti a jde očistit její jméno. Lustig po předchozím fiasku se nepoučil z chyb a není mně jasné proč takovou hovadinu museli točit dva režiséři. Zřejmě ho Joel Soisson, který má přece jen o něco lepší cit pro horory než jeho kolega, střídal, ale oba dva natočili totální mizérii a třetím dílem dokonali dílo zkázy. Látka byla po prvním díle vyčerpána, ale tvůrci si nedali pokoj a přišli s dvěma otřesnými pokračováními. Tohle třetí překonává ještě o tři stupínky slaboučkou dvojku. Nemá význam to vidět. Jen se prohloubí averze k hororům pokud ji máte. 0% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

poslední pokračování o šíleným poldovi co čistí město. Ani řádný pohřeb s poctou nestačil na to ,aby našel konečně klid. Je přivolám jakýmsi černochem zpět a tak dál může masakrovat. Tentokrát to odnese nemocnice. Za zmínku stojí honička v autech ,kdy on hoří. Naštěstí už je to konec série nápady evidentně došly už u dvojky a tady je to spíš už jen nastavovaná kaše. Přesto se na to koukat nechá. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Cordell (Robert Z'Dar) zabije ve filmu 11 lidí. (slatkac)

Reklama

Reklama