Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

K tomuhle se přesně hodí komentář: "Co říct, abych neurazil." Já teda váhal mezi dvěma a třemi hvězdami, protože seriál celkem dobře ukazuje, co jsou autobazary za prasárny a jaké podvody na lidi dělají. Na druhé straně je scénář plný vulgarit, sexuálních narážek a pokud vezmu seriál v potaz dějově, tak přestože je to komedie, tak i plný nelogických věcí. Herecké výkony celkem slušné, ale jednotlivé příběhy postrádají trochu víc invence a nápadu. Upřímně řečeno, věřím, že je hodně naivních lidí. Ale zdejším postavám projde prakticky cokoli, jejich zákazníci jsou idioti všichni do jednoho a když naprosto trapným způsobem obejde Karel Čížek i finančák, začal jsem si říkat, že dvě hvězdy seriál patřičně ocení. Škoda, že je svobodný internet plný takových seriálů, jejichž většina dílů je ztráta času. U několika epizod jsem se usmál, u dalších poučil, jak se podvádí, ale u většiny jsem spíše přemýšlel, jak tohle mohou cpát divákům a myslet si, že jim to nebude připadat trapné i na komediální seriál. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se velmi bavil. Kdo nikdy nekupoval nějaké to starší auto a nedostal se při tom do kolize s lidmi podobným Čížkovi. S postupujícím časem bohužel ubývá nápadů. A čemu se bude průměrný český divák smát kromě vtipu ano sprostým slovům. Ne že by do hantýrky podobných týpků nepatřili, ale vulgarity jsou jako koření a některé epizody připomínají jídla co pálí dvakrát. Jednotlivé epizody by se dali hodnotit od ***** do totálního odpad!u, Takže zatím za slabší *** ()

Reklama

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Slabota, od první minuty každýho dílu už vím pointu, vždycky doufám, že to bude něco jinýho - vtipnějšího, ale stále neskutečná slabota. Budou doufat, že se to trošku zvedne (doufám teda už dost dílů), jinak ať to proboha skončí. Ten potenciál je nevyužitej (herecký i scénáristicky), Čtvrtníček tentokrát opravdu nudí a například Plesl s Polišenskou nemají vůbec prostor...možná, kdyby to nebylo tak krátký, tak se dá s i se slabou pointou víc vyhrát. ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Konkurence Kanceláře Blaník ze stejného proudu. Blaník je ještě o trochu lepší, ale toto také není k zahození. Po výborném 1. dílu kvalita nepatrně upadla a imho (je-li to podle reálných příběhů) tak tam aktuálně dávaj ty méně zdařilé. Kvituji kladně jazykové výtvory páně Čtvrtníčka. I to, jak se to na Streamu rozjelo originální produkcí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Blbeček, kterej nepozná, že to auto není z Německa, nepozná ani, že to bylo na střeše." Vůbec není vtipné to, že lidé, kteří si tykají s vnitřnostmi vozidla, poklidně okrádají ty, kteří se ve světě motorů neorientují. Jsem jedním z nich, ale od Karlose Čížka bych se nechal okrást s radostí. Čtvrtníčkovo křiváctví je totiž natolik úžasné, že bych mu rezignovaně odevzdal klíče od svého skvělého vozu a odjel bych v nepojízdné plečce disponující lehce omlazeným rodokmenem, stočenými kilometry a pravidelným koupáním ve Vltavě. Karlos mne zkrátka bavil svou osobností, ale to kolem něj chtělo trošku svědomitěji umýt, naleštit a případně i navoskovat. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Když Číňan (Leoš Noha) přijíždí a odjíždí, tak při tom hraje „Eins, Zwei, Polizei“ od Mo-Do. (SONY_)
  • Ve 2. minutě v pozadí hraje „Brown Girl In The Ring“ od Boney M. (SONY_)
  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)

Reklama

Reklama