Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Pro mě největší zjevení za poslední půlrok. Neobyčejně vtipná groteska, výborně vybraní herci (kdo by to byl řekl do Leoše Nohy?), hlavní role snad šitá na tělo přímo proslulému sprosťákovi Čtvrtníčkovi. Jaroslav Plesl je taky výborný. Některé dialogy jsou neobyčejně vtipné. Je znát rukopis neobyčejně talentovaného Prušinovského. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš průšvih, takže příjemné překvapení, ale přesto žádný zázrak. Děj je docela banální, tudíž stojí jen na dialozích a hereckých výkonech, které jsou u hlavní trojice fajn, ale vedlejší postavy působí velmi odflákle a ochotnicky. Přitom právě perfektně napsané a zahrané štěky jsou nezbytným kořením pro dobrou komedii (jak se můžeme přesvědčovat u starých barrandovských klasik), a nakonec i s neherci se dá udělat velká paráda, což ale bohužel není tento případ. - Palec nahoru za "Bublinu" Polišenskou, taková krev a mlíko mi na "plátně" docela chyběla. :) ()

Reklama

Nechic 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit herecké výkony, je to prostě krátká sranda, tak se dá leccos odpustit. Jenže ten děj tak hrozné kolísá mezi absolutní peckou, že se válím smíchy a trapnou nudou, kdy to chci vypnout až to možné není. Je to škoda, děj autobazaru zaručuje spoustu neotřelých příběhů a pár se povedlo použít na výbornou, ale vaření z vody je díl od dílů znát víc a víc. O trhlinách v ději nemluvě. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. Myslím realitu. Naštěstí Monte Karlo k smíchu je dost a může za to hlavně ústřední trojice. Zatímco v Gynekologii Čtvrtníček nebyl nic moc, tohle je obor jemu přímo na míru šitý. A že on umí všechny ty šmejdy skvěle napodobovat! Pokud chcete trochu proniknout do praktik autobazarů, kde je každé auto nebourané, po nekuřákovi , prvním majiteli se serviskou a původem v ČR ( a samozřejmě s minimem navrtěných kiláků na tacháči), neváhejte! :-) Autobaza Monte Carlo právě otevírá a nabízí jen samé skvělé kousky... * * * * ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Hlášky nejsou tak dobré jako má Blaník ale přesto stojí za to na to koukat. Čtvrtníček prostě pořád umí a mnohé gagy zavání nostalgií České sody. Obsazení Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské hodnotím celkem kladně, i když se jim kvůli krátké délce dílů nedostává příliš prostoru. Mám jen obavy aby se to dalo scenáristicky utáhnout, přeci jen téma podvodného autobazaru nejde dojit donekonečna. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)
  • Na začátku epizody v pozadí hraje „Je v tahu“ od Petra Kotvalda a v závěrečných titulcích hraje „Sunglasses At Night“ od Coreye Harta. (SONY_)

Reklama

Reklama