Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele

Prvních pět nebo sedm dílů bylo opravdu skvostných. Neotřelá témata a seznamování se s režimem v autobazaru nemělo chybu. Bohužel už po desátém díle, je to furt stejné dokola. Demence mechanika Bódi už mi nepřišla vtipná a už po prvních dvou minutách bylo jasné, jak to celé dopadne. Nejdůležitější věc u těchto seriálu je podle mě včasné ukončení, aby z toho nevznikaly věci typu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Rychlá doba si žádá stručné vyjádření se. Žádné skryté významy, žádné nic neříkající kličkování okolo horké kaše. To je Monte Karlo. Pozdravit, oškubat, pobavit, nazdar. Jak někdy nevím cosi myslet, o tu kultovním tu trapném, Petru Čtvrtníčkovy, tak by se těžko po celém světě hledal trefnější Karel Čížek…..podobné polohy mu byly dány do kolébky. Možná, při tom všem kalupu vměstnat vše do několika minut, chtělo trochu taky myslet na dotažení jednotlivých epizod, které jsou někdy postavené pouze na jednoduchém fórku a karikaturním herectví Črtvtníčka, Plesla a vedlejších postav jako Hampl, Noha nebo Šplíchal. Ale jinak určitě ANO…..tohle je internet a ten nemá čas na rekonstrukce Vojny a míru. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Blbeček, kterej nepozná, že to auto není z Německa, nepozná ani, že to bylo na střeše." Vůbec není vtipné to, že lidé, kteří si tykají s vnitřnostmi vozidla, poklidně okrádají ty, kteří se ve světě motorů neorientují. Jsem jedním z nich, ale od Karlose Čížka bych se nechal okrást s radostí. Čtvrtníčkovo křiváctví je totiž natolik úžasné, že bych mu rezignovaně odevzdal klíče od svého skvělého vozu a odjel bych v nepojízdné plečce disponující lehce omlazeným rodokmenem, stočenými kilometry a pravidelným koupáním ve Vltavě. Karlos mne zkrátka bavil svou osobností, ale to kolem něj chtělo trošku svědomitěji umýt, naleštit a případně i navoskovat. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

velice vítám nový trend českého filmu/TV, kterým je točení takovýchto sitcomových sérií, kde nejdražší položkou rozpočtu je oběd pro rejžu. Hvězdy se obvykle v rámci oživení svého statusu star spokojí se symbolickým honorářem, scénáře jsou rychlé a nekomplikované, prostě moderní a svižná zábava. Jen je škoda, že to většinou rychle končí a téměř výhradně je to jen na internetu ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra trefné a vtipné! Z mnoha hlášek budou hlášky lidové, možná už jsou. Petr Čtvrtníček je v roli dokonalý a je vidět, že ho Karel Čížek opravdu baví. Potěší i mnohé epizodní role, pokud jsou zrovna dobře zahrané, což se dařilo především v sérii druhé. Děj je jednoduchý, přesto na problém vtipně upozorní a dost takových Čížků naštve. Mně se více líbilo pojetí Andyho Fehu, tedy série druhá... jenom tomu Bóďovi jsem Bublinu tak přál! 80% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Když Bublina (Lucie Polišenská) tancuje, hrají písničky „Fuk“ od skupiny Visací zámek a „Ztracená bloudím“ od Verony. (SONY_)
  • V 1. minutě zazní píseň „Little Red Corvette“ od Prince. (SONY_)
  • V závěrečných titulcích hraje „Don't You Want Me“ od The Human League. (SONY_)

Reklama

Reklama