Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Nádherný film, akorát má jednu neduhu - budete potřebovat kapesník a ne jeden. Český dabing s Hádkem jen podtrhuje tento skvělý film. Druhý díl je spíše více žánrově rodinné drama, a musím zde vyzdvihnout úžasného Dennise Quaida, který se stal ústřední (lidskou) postavou obou nádherných filmů. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Som taký naivný, že dávam stále na pocity? Lenže tie z tohto filmu jednoducho boli topkové! Chytilo ma to za srdce tak veľmi, že som to vôbec nečakal. Krásny film s mnohými silnými momentkami, kde Vám aj tá hnusná čivava je roztomilá, a viete, že takých psov by ste brali hneď :). Čert zober, že to takto v reálnom živote nefunguje... Bolo to rodinné, bolo to drobet romantické a dramatické, bolo to mierne fantasy... bolo to najmä krásne :). Výsledok sa počíta, a ten ma dostal naplno! ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jednička psího poslání byla skvělá a tak jsem se těšil i na dvojku a ta snad byla i lepší než jednička! Film byl skvělý a úplně jsem cítil, jak se nechávám unášet příběhem. Baileymu jsem moc fandil a naopak každý neúspěch a smrt strašně mrzela. Příběh měl nakonec krásné rozuzlení a konec, který byl dotažen ještě dál než jsem čekal, tak na tom konci mi dokonce... dokonce ukápla i slza, jak to bylo úžasně dojemný... Tohle byla naprostá bomba! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film začína na farme, takže presne tam, kde prvá časť skončila. Osudy ľudí a psov sú pevne spojené bez ohľadu na miesto a čas, film sa trochu opakuje, ale s dostatočným odstupom od prvej časti to nevadí. Film má dobré tempo, veľká životná udalosť prichádza každých päť minút, čo mi vyhovuje, a trochu sentimentu do takejto psej romantiky patrí. –––– Glorie trávila hodně času mluvením se svou rukou. –––– Musí být hezké mít někoho, kdo tê bezpodmínečně miluje. –––– Je to naprosto nemožné, ale asi je to pravda. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama