Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $22,546,590Tržby Celosvetovo $78,238,273Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,850,346Tržby za predaj DVD v USA $2,071,039║ Tak kde prvý diel skončil nadviaže pokračovanie. V celku to ani nie je zlý nápad a putovanie psím "duchovným" svetom má svoje čaro aj na druhý krát. Roztomilé, dojemné. /60%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, mňa takéto filmy so zvieratami vždy dostanú, aj keď sú cukríkové a plné klišé. Tak nádherným spôsobom podaná láska psa k človeku sa vo filme len málokedy vidí. Roztomilé, nežné, pre malých i veľkých, plné vtipu i vážnejších scénok... Skrátka vynikajúce, pre sledovanie spolu s deťmi ako stvorené. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Krásné ale zároveň smutné pokračování Psího poslání. Na to, že je to v globálu rodinná, dobrodružná komedie, skýtá mnoho smutných chvilek a citlivých témat. Na druhou stranu se mi líbila návaznost psích životů a tajně doufám a přeji si, aby to tak bylo. Film má velkou “vnitřní” kvalitu. Hodnotím za 80% a dávám zasloužené čtyři hvězdy. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tož právě před sedmi lety, se nám narodilo šest krásných bernských salašníků, tak jsem prostě logicky musel jít na Psí poslání 2 do kina, i když se dalo čekat, že to bude velmi podobné jedničce. A bylo, ale v tom nejlepším smyslu slova, podobně jako v jedničce se Bailey převtělí do několika psů a jedné fenky- co však v jedničce bylo pouhým popisem psích životů, tady je nosný životní příběh CJ, (vnučky Ethana - původního majitele) plný zvratů a nezdarů - o kterou se má Bailey starat, a to se rozhodně postaral tak, až se vše v dobré obrátilo, a poslední scéna (i když logická a mnou očekáváná, je opravdu krásná). Ano je to předvídatelné (protože to jedničku opravdu kopíruje), ale je to tak milé a tak neuvěřitelně dojemné, že jsem tvůrcům velmi zavázán, že takový film, vlastně dva filmy, natočili...Vřele doporučuji těm, kteří mají rádi pejsky a romantické dojáky a hlavně těm, kteří neviděli jedničku...no a dám stejně jako jedničce, proč ne - má to příběh, je to i napínavé...viděno v kině (cze)..99% ()

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Nádherný film, akorát má jednu neduhu - budete potřebovat kapesník a ne jeden. Český dabing s Hádkem jen podtrhuje tento skvělý film. Druhý díl je spíše více žánrově rodinné drama, a musím zde vyzdvihnout úžasného Dennise Quaida, který se stal ústřední (lidskou) postavou obou nádherných filmů. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama