Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $320,314,960Tržby Celosvetovo $801,693,929▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,170,793║ Tržby za predaj DVD v USA $25,257,050║ Rovnako bezduchá trapošina ako predchodca. Jake Kasdan len potvrdzuje, že ani len rutinná réžia mu absolútne nič nehovorí. Komplet celé som si to pretrpel až do konca, že či náhodou tam nebude nejaká iskierka nádeje k niečomu konzistentnému ale ani náhodou. Okrem kopca digibordelu a snaživo trápne hrajúcich hercov, v neustále sa meniacich identitách, tu nie je žiadny príbeh, bezhlavé akoby bez scenára zbuchané a neustále deja vú dohadovanie kto čo, s kím čím.... fakt celé zlé a toto dokáže zarobiť také ohromné peniaze, niečo v tomto svete je fakt zlé, zvrátené. Jednoznačne čisté skoro popcorňové dno zúfalstva. /15%/ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dalo se čekat, že nic převratného už asi série nenabídne. Je to stejné jako s hrou na určité téma. Tudíž opět uspávací úvod, skok do příběhu, padouchové, překážky, cesta tam a zase zpátky. Možná by bývalo nevadilo nechat některou z postav zcela zemřít... Ovšem akce je zábavná a co na tom, že z větší části vytěžuje opět Indiana Jonese a připomene Mission: Impossible. Honička se pštrosy je vtipná, potyčka s mandrily na zavěšených mostech evokujících schodiště z Bradavic napínavá. Nu a pak hrad z fantasy světa, kde jsou pasti známé z Dobyvatelů ztracené archy a nechybí vzducholoď. Přidanou hodnotou pro mne jsou nádherné krajiny. Akční zábava s příjemným vizuálem a poněkud rozporuplnými postavami mne bavila - 3.5* ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Jumanji sází na prvky, které fungovaly u jedničky, a přidává navíc duo sklerotických staříků nad hrobem a množství nových lokací a postav ze světa Jumanji. I když se téměř celý film odehrával v herním světě, v němž je prakticky vše možné, přišlo mi, že to bylo celé dost předvídatelné. Gerontosauří narážky a chování Johnsona a Harta vcelku fungovaly a vesměs se jim podařilo věrně zachytit své generačně starší protějšky. Film má poněkud pomalejší rozjezd, místy se v něm až moc mluví a na konci hráli tvůrci možná až příliš okatě na city, přesto však nelituji návštěvy kina, protože i tak je druhé Jumanji svižně natočeným pokračováním s množstvím akce a nejednou humornou scénou. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Par momentov pobavilo dobre, ale vacsina deja bola vsadena na nechapajucich dedkov a to sa rychlo stalo... starym. K CSFD projekcii: po minulej, kde ludia sedeli na schodoch, teraz bolo poloprazdno a dostali sa dnu male deti i paka, co sa pocas filmu opakovane fotili so zapnutou mobil-baterkou a v polke po chvili postavania v obraze odisli unikovym vychodom, takze jasne ze prisla zamestnankyna skumat preco. Proste zjavne boli v kine prvy krat v zivote. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Více postav, více digitalu, více exteriéru, ale to hlavní, více kvalitního scénáře to na just ne. Už dlouho nepamatuji tak zloduhavý a nudný finále. Ha ha monenty jsou tady těžce nedostatkové zboží. Z filmu jsem cítil jediný nevadí že uděláme další zbytečný pokračování, hlavní když budou zlaťáčky. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno