Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (492)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Scenáristi přidali poušť, zasněžené hory, hejno zdivočené zvěře a dvě vyhaslé hvězdy minulých dekád. Premisa je beze změny, do hry akorát přibudou nové postavy a obmění se levely a skilly. The Rock je pořád nabušený v těsném oblečení a jeho postava je z toho fascinovaná. Black a Hart zase dělají srandičky a spoře oděná Gillanová skotačí ve scéně bojového tance (opět!). Napoprvé to byla celkem sranda a bylo zábavné sledovat, jak celý svět funguje, ale tohle je jen slabší verze, kterou rozhodně nevytrhne stále populárnější Awkwafina a už vůbec ne vykrádačka Hry o trůny, která chce těžit z Ohaře a Zdi. 45 %. [Kino, 2D s titulky] ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Honza Černý a trio tragických neherců, do naprostého koženého zmaru doplněné odporným čínským transvestitou Awkwardínem, pokračuje v čurákování uprostřed tentokrát opravdu trapného, přiblblého a kýčovitého Džangldžizu, způsobujícího nadváhu a konzumní debilitu. Tam, kde byl v Úrovni 1 alespoň náznak nějakého scénáře a originality, vězí teď jen klišovitá díra do prdele, ze které se na vás neumětelsky pitvoří xichtově atrofovaný Rampa MekSteroid. A nezachrání to ani předsmrtně se ztrapňující Murtó s DeTrpajzlikem, ani Ohař v roli Jürgena the Pičuse, ani solidní efiksa. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

O trochu slabšie ako jednotka, hoci nápad s výmenou postáv sa mi veľmi páčil. Ale predsa len sa tu vsadilo skôr na efekt a akciu, ako na ten vtip. Oddychová zábava bola dodržaná, ale humor som trochu postrádal. Tiež asi nie je najlepšou vizitkou filmu, že väčšina ľudí spomína na neho v súvislosti s tým, že si tam zahral Ohař. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dalo se čekat, že nic převratného už asi série nenabídne. Je to stejné jako s hrou na určité téma. Tudíž opět uspávací úvod, skok do příběhu, padouchové, překážky, cesta tam a zase zpátky. Možná by bývalo nevadilo nechat některou z postav zcela zemřít... Ovšem akce je zábavná a co na tom, že z větší části vytěžuje opět Indiana Jonese a připomene Mission: Impossible. Honička se pštrosy je vtipná, potyčka s mandrily na zavěšených mostech evokujících schodiště z Bradavic napínavá. Nu a pak hrad z fantasy světa, kde jsou pasti známé z Dobyvatelů ztracené archy a nechybí vzducholoď. Přidanou hodnotou pro mne jsou nádherné krajiny. Akční zábava s příjemným vizuálem a poněkud rozporuplnými postavami mne bavila - 3.5* ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde je dedko?“ – „Práve vybúchal 45 chlapov.“ Ako dvojka, aj trojka je úžasne interaktívna. Musíte pri nej zapojiť šedé bunky mozgové, zamestnáva vám ich, hrá sa s nimi, musíte aktívne spolupracovať, ak sa chcete dobre baviť (neustále menenie avatarov). Dve hodiny som sa usmieval a čakal nečakané - a často som sa toho nečakaného aj dočkal. Pri tom vysokom rozpočte atď. je to prekvapivé, ale v dvojke aj trojke je najdôležitejší prekvapivo... chvíľa ticha... scenár. Páči sa mi, že pri všetkej tej akcii (a že je na čo sa pozerať – pštrosy, mosty, rádio) tu naozaj záleží na postavách a na tom, aké vzťahy medzi sebou majú a hoci tie vzťahy nie sú ničím „geniálne“, sú podané (a zahraté) tak úprimne a uveriteľne, že nám na nich záleží. Nejde o efekty (hoci sú ich tony), ani o hlášky („Slabosti: teplo, slnko a piesok?!?“) a dialógy („Raz...“ – „Dva!“). Ide o toto. Plus fantastické nápady (lietanie, kúpanie). Bol som dojatý, nadštandardne som sa bavil a som veľmi rád, že som po dlhom čase znova videl kamoša Dannyho DeVita. A Jack Black je fantastická Bethany. Tie 4* sú troška nadnesené, ale ako dvojka, aj trojka má úplne nečakané srdiečko. A to si vážim. Cinemax TN 2019 ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama