Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 2

(série)
všechny plakáty
Trailer
USA, 2020, 9 h 37 min (Minutáž: 46–66 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Mayra Hermosillo, Diego Luna, Clark Freeman, Teresa Ruiz, Omar Ayala, Sebastián Buitrón, Miguel Rodarte, José María Yazpik, Alejandro Edda, Alfonso Dosal (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ilegální obchod s drogami v Mexiku kvete. Inteligentní a neústupný drogový baron Félix Gallardo (Diego Luna), který je šéfem ambiciózního kartelu Guadalajara, však musí čelit potížím. Americká protidrogová agentura DEA chce pomstít brutální vraždu jednoho ze svých lidí a úzce spolupracuje s mexickou federální policií. Cílem je zastavit Gallarda i jeho nemilosrdné společníky a zničit kartel jednou provždy. Jenže vazby pašeráků drog sahají do nejvyšších vrstev společnosti. A jako by to nestačilo, Gallardo musí řešit nejen následky svých zločinů, ale i vzrůstající nespokojenost a rivalitu v řadách vlastní organizace. Kdo uspěje, přežije a zbohatne. Kdo ne, zemře v bolestech… Pokračování drsného amerického seriálu Narcos: Mexiko přináší deset nových napínavých epizod znovu inspirovaných skutečnými událostmi. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (7/10). Nástup této série se mi ohromně líbil. Únosy grázlů na ulici? To si nechám líbit. Ale pak bohužel přišlo hrozné natahování v podobě nekonečných dialogů, které mnohdy opravdu nebyly potřeba. Závěr série byl ovšem opět výborný. Opět se mi vrátil ten tísnivý pocit a strach o hlavní postavy, protože v Narcos vás může kdokoliv odbáchnout. Protože je Narcos srdcovka, tak mám tento seriál pořád rád, i když kvalita upadá. Uvidíme, zda bude 3. série, ale mi tohle bohatě stačilo a obešel bych se. Nejlepší epizoda: Růst, prosperita a osvobození (S02E09). ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě určitě lepší a víc "Narcos" než první Mexico. Lunovi jsem už toho narkobarona docela žral, z vedlejších postav se začíná logicky víc dostávat na oči Pacho, dojde i ke crossoveru s Cali...a navíc...navíc poslední 2 díly patří mezi to nejlepší z těch už 5ti sérií. Právě díky tomu závěru to s radostí napálím na plno. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada na mě působila zajímavěji. Možná nebyla až tak pestrá, protože v jedničce se budovalo a cestovalo. Ale protože teď nastal boj o udržení vlády, bylo zde asi větší napětí a taky se začalo "trestat". Místní se učí kolumbijským metodám. To, že domorodá zvířátka sice mají občas dobré nápady (ve svůj prospěch), ale jejich mozečky jsou prostě limitovány, jsem zmiňoval už v minulých hodnoceních. Ale zapomněl jsem, že se to týká i všech zúčastněných žen z obou zemí. Třetí řada by fakt mohla být záživná. 90%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu slabší a méně úderné než jednička, ale závěr to staví do zajímavého můstku mezi jedničkou a trojkou. Tedy něčím, co Felix grandiózně započal, aby se to ve trojce (pravděpodobně) utrhlo ze řetězu. Luna je opět famózní a scénáristé se nebojí srozumitelně a jasně ukázat i několik čistých chyb, kterých se jinak velký drogový budovatel a byznysový vizionář Gallardo dopustil. Trojka v očekávání. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada Narcos zaměřená na mexické kartely se nese v duchu první série, tedy zaměřuje se zejména na postavu Felixe Gallarda. Asi se mnou bude většina diváckého osazenstva souhlasit s výrokem, že se jedná doposud o vůbec největší roli Diega Luny. Asi to nedosahuje na to úplně TOP představení Moury alá Pabla Escobara, ale i tak tento herec oplývá nesporným uměleckým talentem. Potěšilo mě, že zde DEA nehraje pouze druhé housle, ale dostalo se jí poctivé porce minutové stopáže (plus Scott McNairy je velký sympaťák). Akce se moc nedočkáte, ale sem tam se dostaví a nutno uznat, že se s tím autoři nepárali, přestřelky jsou krvavé, brutální (ono se asi není čemu divit, když se zde mezi sebou mydlí různé gangy), výborně ozvučené. Hlavně jsem si užíval ty dialogy, ta hutná atmosféra měla něco do sebe. A závěrečný díl ukázal, jakým směrem se vydá třetí přírůstek této ságy. Těším se. Moc se těším. 8/10 ()

Galerie (96)

Zajímavosti (16)

  • V této epizodě si zahrál roli dealera rapper Quavo. (Punisher)
  • Na začátku epizody hraje „Pistoleros Famosos“ od Carlos Y Jose, po ní následuje „The Passenger“ od Iggy Pop a po ní následuje „Cruz De Olvido“ od Chavela Vargas. Na konci epizody hraje „De Nada Sirve“ od Moris. (Duoscop)

Reklama

Reklama