Reklama

Reklama

Penny Dreadful: Město andělů

(seriál)
  • USA Penny Dreadful: City of Angels
Trailer 1

Epizody(10)

Obsahy(1)

Penny Dreadful: Město andělů, duchovní potomek původního příběhu Penny Dreadful z prostředí viktoriánského Londýna, se odehrává v Los Angeles roku 1938, v místě a době hluboce zmítané společenským a politickým napětím. Když městem otřese hrůzná vražda, detektiv Tiago Vega (Daniel Zovatto) a jeho partner Lewis Michener (Nathan Lane) se zapletou do epického příběhu, který odráží bohatou historii Los Angeles – od budování prvních dálnic a tradičního mexicko-amerického folklóru, až po nebezpečné špionážní akce Třetí říše a rozmach evangelických rozhlasových bohoslužeb. Zanedlouho je Tiago nucen zápasit s mocnými silami, které ohrožují celou jeho rodinu. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Meteor777

Meteor777 (hodnocení, recenze)

Trochu mi uniká dôvod, prečo seriál odkazuje na Penny Dreadful, keď nemá s pôvodným seriálom absolútne nič spoločné. A celkovo mi príde, že je to skôr obyčajný krimi seriál a občas tam prebehne Magda alebo Santa Muerte, aby mohli povedať, že je to fantasy... K úvodnej sekvencii s požiarom: ľudia, keď horí pole z jednej strany, utekajte na opačnú stranu, nečakajte na mieste na smrť uhorením....

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Keď som to uvidel na HBO GO, tak ma až hrôzou striaslo. Potom som si ale všimol, že scenár písal tiež John Logan, tak si hovorím, že tomu dám šancu. vydržal som 4 minúty a 34 sekúnd.

Z temných uličiek viktoriánskeho Londýna sa presúvame na mexickú plantáž do jednej z najbizarnejších scén, aké niekto natočil. A to obsadenie? Natalie Dormer? Môže sa famóznemu Timothy Daltonovi a brilantnej Eve Green? Ťažko. Proste hnus. 

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

Tak to jsem zvědavá. Přeci jen anglické prostředí mi na Penny Dreadful sedí víc.

Reklama

Reklama