Reklama

Reklama

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Mimochodem, mám dva nové komentáře. Doporučuji si je několikrát přečíst, nechat se inspirovat a dát LIKE. Děkuji za pozornost. Stallone. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Příspěvek byl smazán administrátorem.

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já vím. Ukazoval jsem více úhlů, ze kterých to jde brát, samozřejmě jsem ani náhodou nevyčerpal všechny. A je jasné, že každému nemusí sedět, mě ale například pomohl si k filmu najít cestu, protože se dlouho dobu jednalo o jediný film od Nolana, který mi nesedl.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

joker.george

aha, no o Jokerovi sem se sice nezmínil, ale Nolanův Joker byl hlavně anarchista co dělal hlavně bordel. Nicméně Bane sem si představoval, trošku víc a mnohem líp. 

na příspěvěk reagoval joker.george

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

Já nesnáším do sebe zahleděná díla. Například titanik. A mimochodem: Ištván87: ani jedno, ani druhé, a už vůbec ne, to třetí.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Bane nebýt moc chytrý, za to být silný ! 

 

 

 

a já si celou dobu myslel, že Bane, Batmanovi šlape na paty nejen po fyzické stránce, ale i po té inteligentní, pak přišel Hardy a celé to zníčil. 

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Miller

Ja osobne som to videl v dobe, keď som ani nevedel kto to natočil. Ten film sa mi páčil hneď na prvú a rád by som poznal názory ľudí, ktorým sa ten film nepáči a prečo.

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

Pokud porovnáváš s neporovnatelným Jokerem, tak nebyl. Pokud s komiksy, tak se lišil a bude to subjektivní. Pokud s Banem od Schumachera, tak byl. A jako postava samotná si získala můj respekt, i když mám problém se zakončením jeho linky i celé trilogie.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, kamigava

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

Miller

To jsou dost silná slova, i když se snímek samozřejmě někomu nelíbí. Já stojím na opačné straně, jelikož jsem byl filmem, vyprávěním a jeho vyvrcholením uchvácen, aniž by mi to přišlo jako samolibá snaha o exhibicionismus.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Miller

Tak to už musí bejt osobní zaujetí. U toho filmu člověk nemusí vědět, že to točil Nolan a stejně ho to dostane. Dvě časový linky - jedna jde normálně, druhá pozpátku, kurevsky chytrý rozuzlení, vynikající Guy Pearce, výborná hudba. To když se někomu nelíbí, tak jsou asi tři možnosti. Buďto nemá rád Nolana, nebo na to kouká v blbým psychickým rozpoložení (to pak člověku nemusí sednout sebelepší film), nebo se radši podívá na Transformers a cokoliv náročnějšího ho nedokáže zaujmout.

Maniax

Maniax (hodnocení, recenze)

germiny

Jeto zvláštní, ale v týhle noční scéně na loďce jsem měl taky problém ho poznat. Vypadá tam o dost jinak. I jinak než v ostatních scénách filmu.

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

Miller

Já bych se ještě nebál ocenit Memento (scénář nebo režie), protože to, jak se podařilo vyhrát se způsobem vyprávění, je ojedinělé a výsledek dopadl na výbornou.

na příspěvěk reagoval Miller

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Bylo by to usmevne, protoze dneska se nikam nedostanes pokud nejsi ovecka, hlavne tady u nas .. :D Rozhodne je pravda, ze jsou to starsi lide, takze v mych komentarich casto zazniva: "Sedilni dedci si opet smlsnou." No nebo neco podobneho .. :D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Prakticky vyberou toho, kdo se jim hodi do kramu, kdo bude ovecka :D Tak to chapu, dnesni doba na tomhle stoji .. :)))

na příspěvěk reagoval Miller

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

11.01.2020

Nadcházející špionážní thriller Christophera Nolana Tenet bude režisérovým druhým nejdražším filmem vůbec. Film, jenž se bude zabývat manipulací časem, má podle serveru Variety (a následně potvrzeno… (více)

Jaký dostal Nolan rozpočet?

Jaký dostal Nolan rozpočet?

23.06.2019

Režisér Christopher Nolan se za poslední roky vypracoval do pozice, kdy je vlastně úplně jedno, co se rozhodne natočit, domovské studio Warner Bros. mu na to totiž dá takový rozpočet, jaký si řekne,… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama