Reklama

Reklama

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jen dva kluci... ale ale, to jsou věci...

Mnohem lépe natočeno v Bratrstvu neohrožených, jak Winters narazil na toho mladýho Němce, chviličku se zarazil a pak ho prostě střelil- válka je kurva.

Nikomu neberu, že se mu Fury líbí, no doufám, že Nolan půjde trošku jinou cestou.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pítrs85

jelikož kluk tam pod tankem viděl kluka, tak ho nezabil, protože on v tu chvíli mohl zabít i jeho (ano si ho pod tím tankem našli a zabili) ale v tu chvíli, to byli jen dva kluci, navíc jen protože je válka tak se nesmí projevit milosrdenství ? ale, ale, to sou věci 

na příspěvěk reagoval Pítrs85

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Jo ta scéna tam být neměla, nicméně jinak byl Fury pro mě požitek a v pohodě jsem akceptoval i ten silně přehnaný last stand. Celé to bylo hodně syrové a brutální a emotivní. I díky úžasnému soundtracku.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Martin741

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Fordzy

Scéna, kdy se Němec sklání pod tank, kde vidí toho mladýho Amíka, a nechá ho žít, přestože mu předtím zastřelil asi dva tisíce kámošů... jo, tak to už mi bylo až trapně :-)

Ayer mě dřív bavil (Training Day, Patrola, Street Kings, Drsný časy- všechno super filmy), ale s Fury to posral. A Suicide Squad mě nezajímá, nemám rád homixy...

na příspěvěk reagoval Martin741, TheDarKnig, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

nicméně Ayer dokázal že dokáže natočit i válečný film a po SS tak i komiksový :) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Například třeba Valkýra, Černý jestřáb, Hanebný pancharti, Temný úsvit nebo Nepřítel před branami. Pár jich je, ale fakt jen hodně málo. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Martin741

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

11.01.2020

Nadcházející špionážní thriller Christophera Nolana Tenet bude režisérovým druhým nejdražším filmem vůbec. Film, jenž se bude zabývat manipulací časem, má podle serveru Variety (a následně potvrzeno… (více)

Jaký dostal Nolan rozpočet?

Jaký dostal Nolan rozpočet?

23.06.2019

Režisér Christopher Nolan se za poslední roky vypracoval do pozice, kdy je vlastně úplně jedno, co se rozhodne natočit, domovské studio Warner Bros. mu na to totiž dá takový rozpočet, jaký si řekne,… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama