Reklama

Reklama

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Yoshitsune

Tu scénu jsem samozřejmě myslel s nadhledem, navíc si to už tak dobře nepamatuju (špatné filmy zapomínám), ale vím, že tam takových WTF momentů, který bych čekal spíš v Captain America, bylo víc. Největší problém jsem měl prostě s debilním scénářem, provedení a jakás takás atmosféra byli v pořádku.
Samozřejmě, že je to můj názor (a podle hodnocení asi nejenom můj), ptal ses na kvalitní novější film z WW2, tak jsem ti ho napsal. A nechápu, proč bych ti měl doporučovat ruské (asi jsi spíš myslel sovětské) válečné filmy. I když Fury se od nich, se svojí propagandou, zas tak moc neliší ;-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

asi preto, ze mama uz napozerane svoje. vermi alebo nie - mne je to jedno - ale filmom sa venujem 21 - 22 rokov a uz som si svoje odpozeral a viem odhadnut dobry film. Fury malo debilnu zapletku - 1 tank do srdca nazi nemecka - a slabe herecke vykony + v strede az slaboduche dialogy .....

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

Doufám, že to bude z pohledu obou stran, vůbec by to nebylo zlé, na jedné straně blátošlapové snažící se dostat do člunů a lodí, versus piloti Luftwaffe a ti zas proti RAF. Chtělo by to celkový pohled, snad to nebude jen o Angličanech.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Snad jediné, co mi kazí radost z čekání na Dunkirk, je jméno autora hudby. Zimmer se sice příjemně vytáhl v Interstellaru, ale jeho tvorba mi přijde přeceněná a opakující se.

na příspěvěk reagoval higuain

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Stallone

Hororový expert Psychor, teď ty. Jediným hororovým expertem na ČSFD je pro mě J*A*S*M, protože nemá potřebu v každém druhém příspěvku psát, že je hororový expert.

na příspěvěk reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Echelon1

jo viem len ludia ako Verbal a tusim aj Lacike ten film dost zhodili. Pre mna je to ale anjlepsi Malick - nadherne  sceny /preziarena slnkom krajina, tecuce potoky/ sa mixuju  s tymi drsnymi vojnovymi /vybuchy, prestrelky ...../. Malicka teda nemam rad ale Tenka Ruda Linie je nadherny film 

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Lacike , Martin741

Tenká Červená Línia.

Ako som povedal vo svojom komentári Toto nie je vojnový film, rozprávajúci príbeh vojny, ale príbeh ľudí a ľudskosti. Neboj sa, nie som žiadny kreténsky slniečkár, ale tento film v rámci témy vojna zvládol tému fantasticky. Audiovizuálne majstrovské dielo. Tie vnútorné monológy a krásny vizuál podtrhnutý úžasnou hudbou. 

na příspěvěk reagoval Martin741, Lacike

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Mimochodem jsem ještě jako student maturoval z dějepisu. Mám rád historii a věnuji se jí. Budu tedy film posuzovat svým zvláštním měřítkem. Držím panu režisérovi palce. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Echelon1

to je ktory ? Ja som uz vojnovych filmov videl dost. Do filmu sa nevyznam -  A ANI SA VYZNAT NECHCEM - ale svoje uz mam napozerane 

na příspěvěk reagoval Echelon1

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nebo pamatuješ na tu scénu, kdy jim Němci hodili do tanku dva granáty a Pittovi to ani nerozčíslo nagelovanou vlnu? To byla taky bžunda, viď? ;-)

Válka dělá kurvy i z těch, co jsou v civilním životě... lidmi.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

11.01.2020

Nadcházející špionážní thriller Christophera Nolana Tenet bude režisérovým druhým nejdražším filmem vůbec. Film, jenž se bude zabývat manipulací časem, má podle serveru Variety (a následně potvrzeno… (více)

Jaký dostal Nolan rozpočet?

Jaký dostal Nolan rozpočet?

23.06.2019

Režisér Christopher Nolan se za poslední roky vypracoval do pozice, kdy je vlastně úplně jedno, co se rozhodne natočit, domovské studio Warner Bros. mu na to totiž dá takový rozpočet, jaký si řekne,… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama