Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek nabízí pohled do zákulisí rozsáhlé pyramidové hry Bernieho Madoffa. Zkoumá, jakým způsobem do ní byla zatažena veřejnost, i sled ničivých událostí, které napáchala – jak na obětech, tak i na Madoffově rodině. Robert De Niro a Michelle Pfeiffer excelují v hlavních rolích Bernieho a Ruth Madoffových. (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (61)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak tento chlapík menom Bernie Madoff musí byť u mnohých ľudí riadne "obľúbený". Takto odrbať toľko naivných a dôverčivých ľudí, tak to je naozaj poriadny odvod. A že sa na tejto nenávistnej vlne potom zviezli aj jeho najbližší, tak o to horšie. Čo sa týka filmu, bavil ma akurát tak samotný námet, ale inak to spracovanie ma nijako extra neuchvátilo a väčšinou to bolo stále o tom istom dokola. Akurát zopár výkyvov v deji bolo zaujímavých, ale ako celok naozaj dosť nezáživné. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Pane bože, Michelle Pfeiffer zraje jako víno a čím dál tím víc krásnější. A De Niro má prostě charisma a šmrnc, který mu nejde upřít. Celý příběh je výborný a různé zápletky jsou skvělé. Navíc všechny postavy své role skvěle zahrály. Vůbec mi tady kupodivu ani nevadila delší metráž, jelikož to utíkalo jako po másle a o nudě nebo nudných scénách se nedá napsat ani ň. Za mě hodně povedené dílo. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Poněkud roztěkaná rekonstrukce největší pyramidy v historii finančních podvodů. Čehož vinou nedokáže zaujmout, připoutat a nechat prožít ani velikost toho podvodu, ani emoce jeho aktérů, ať už viníka nebo obětí. Jediným kladem je De Niro, jeho výkon je tak dobrý, že kdykoli se teď řekne Madoff, vybaví se mi tvář de Nira nikoli skutečného Madoffa. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THIS COUNTRY NEEDS A VILLAIN, SOMEONE TO SEND TO THE GALLOWS, SO EVERYONE CAN FEEL OKAY ABOUT LIVING UNDER A RIGGED SYSTEM." ---------- Ak by sa film hlbšie venoval samotnému prípadu viac, ako sa venoval mentálnemu stavu Bernieho a jeho rodiny, mohol poslúžiť ako "dokument" pre tých, ktorým sa čítať, alebo sledovať samotné dokumenty nechce. Nuž, psychologickú sondu som nečakal a ani nechcel. Aj keď musím uznať, posledná polhodinka bola pekne atmosfericky vyhrotená. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden z pohľadov do zákulisia finančného sveta. Tentokrát ide o pyramidovú hru s jednou zásadnou zmenou oproti ostatným filmom. Podvodníka Bernieho Madoffa ( spoľahlivý Robert De Niro ) osvietilo zlé svedomie a chce sa udať... Snímok v retrospektívach podrobne rozoberá priebeh finančných operácií, rodinné zázemie, vyšetrovanie a v neposlednom rade dôsledky samotného podvodného konania. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Bernie (Robert De Niro) volá Ruth (Michelle Pfeiffer), zanechá své ženě několik hlasových zpráv. To je však technicky nemožné, jelikož všechny hovory z federálních věznic musí být přijaté osobou, které vězeň volá. Zabraňuje to, aby lidé dostávali nechtěné telefonáty a hlasové zprávy od vězňů. (TheRay97)

Reklama

Reklama