Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (44)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začala jsem se na seriál dívat dnes ráno a právě teď jsem dokoukala poslední epizodu. V poslední době jsem z nových seriálu vážně nadšená, protože mají skvělé náměty, originální příběh, úžasné herecké výkony a dejme si ruku na srdce tohle je přímo herecký koncert - Nicole, Reese, Shailene, Alexander, Laura, Adam a Zöe! Dokonale a procítěně zahrané! Všechny postavy jsem si od začátku hned oblíbila, až na postavu Laury Dern, ta mi byla silně nesympatická, ale jinak vážně úžasný. Jsem nadšená! ()

mm13 

všechny recenze uživatele

"Woman power" už napísala Tayen, tak sa len opýtam: Kde tam poniektorí vidíte aké feministické hoci len odtiene prosím vás? Potemnelá kriminálka s nie iba trojicou silných ženských postáv... ktoré by ste pri úvodných častiach najradšej rozšliapali, aby ste potom v závere žobrali za možnosť byť tam s nimi a vychutnať si to, čo je natoľko bytostne ženské, nakoľko je to beznádejne cudzie chlapom. Ten koniec bol ale vydarený vo všetkých rovinách. (6.9.2017) ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Syžet Zoufalových manželek podaný nelineární strukturou Zmizelé a subjektivizovanou optikou Jeana Marca-Valée. I takto by se dala popsat nyní již ne-minisérie Sedmilhářky, další z příspěvků do subžánru (serializované) moderní feministické detektivky, jíž vévodí silné herecké výkony, chytré nelineární vyprávění a obecně formální sofistikovanost, díky níž se odlišuje od konkurence a hravě převyšuje i čtivou předlohu. Nápaditá kombinace nejrůznějších témat (mateřství, maloměšťáctví, biologická předurčenost, domácí násilí, nevěra a dalo by se pokračovat) je ale hlavně emocionálním rollercoasterem s postavami, které se těžko opouští. Nejlepší epizoda: Once Bitten (5) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem zprůměroval hodnocení po sedmi epizodách, dosáhla u mě první série čtyřhvězdičkového výsledku, což bych po shlédnutí pilotního dílu netipoval ani omylem. Po počáteční nejistotě se děj příběhu velmi pěkně a zajímavě rozvíjel, tvůrci mě stále detailněji seznamovali se všemi hlavními postavami, takže jsem na konci musel uznat, že jsem se až nečekaně dobře bavil a výsledné čtyři hvězdičky jsou za mě hodně silné. 4*+ ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz ked som sledovala Golden Globes zaujalo ma, ze velke hollywoodske hviezdy a este k tomu moje oblubene herecky Reese a Nicole sa dali na serial :) a bola som zvedava vzhladom na jeho uspech...Uz par rokov som nepozerala ziaden serial, ale tento som si nenechala ujst. Od zaciatku ma vtiahol do deja a bavil cim dalej tym viac! Najlepsi bol zaverecny diel, ani som nedychala, to ma presvedcilo dat 5 hviezdiciek, wow! Uzasne herecke vykony, prekrasne prostredie, napinavy dej, zaujimave zivoty obycajno neobycajnych zien a ich problemy, naviac este pointa a tema domaceho nasilia naozaj silna. Nicole uzasna! Uz sa tesim na druhu seriu s Meryl Streep, aj ked trosku pochybujem, ze bude taka excelentna ako prva...Je to serial skor pre zeny a to kazdeho veku. Uz chapem, ze aj take velke hviezdy sli do toho a vlastne to same rozbehli a produkovali...Urcite odporucam, tych 7 hodin ubehne ako voda....88% za prvu seriu. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (2)

  • Tato epizoda měla celosvětovou premiéru 7. února 2017 v Los Angeles v TCL Chinese Theater. (Varan)
  • HBO si původně objednalo 8 epizod v rámci první série, ale když k nim David E. Kelley psal scénář, uvědomil si, že 7 epizod bude dostačujících a dohodl se s HBO. (oli009)

Reklama

Reklama