Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sofistikovaná akční komedie z dílny scenáristy a režiséra Guye Ritchieho Gentlemani sleduje příběh britského drogového krále Mickeyho Pearsona (Matthew McConaughey), který se snaží prodat svoje impozantní drogové impérium dynastii oklahomských miliardářů. (Vertical Entertainment)

Recenze (946)

Neel 

všechny recenze uživatele

Ty jo, tak to byla parádní jízda. Gájova nová komediální dvouhodinovka dokazuje, že na to furt má. Marjánkový král McConaughey chce prodat svou množírnu a kupec ho odrbe. To se bossovi pochopitelně nelíbí, ale kdo by čekal krvavou pomstu se plete. Je fajn, že i když si tenhle mocenský boj vyžádá nějaké ty nebožtíky, obejde se to vlastně bez jakéhokoli naturalistického vyobrazení a kamera se takovým momentům vyhýbá. Mimo jiné se tu sešlo několik mých hereckých sympaťáků, od McConaugheyho, přes Hunnama (který je snad v nejlepší formě) až po Farrella (nejvtipnější fitnessák). Já jsem spokojená na silnější 4*. ()

Gamine 

všechny recenze uživatele

Bylo to sice na pohled nablýskané, ale obsahově prázné, a celkově jaksi bez šťávy. Z rádoby drsného slovíčkaření mi bylo místy spíš trapně. Jediným světlým bodem byly nonšalantně zábavné scény s Colinem Farrellem ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Vytuněný sbal prachy a vypadni. Guy Ritchie v tom co umí nejlíp. Moc líbilo. Jo a zajímalo by mě, kdo si všiml plakátu na krycí jméno U.N.C.L.E... bez dalších zbytečných keců 90% ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl Ritchie, jak ho máme rádi. Přiznávám, že ze začátku to jelo se zataženou ruční brzdou, ale s postupným rozplétáním dějového šmodrchance to dostalo pěkné koule, až to dojelo do klasického, třikrát převráceného konce. Hvězdou filmu jednoznačně Colin Farrell, u jeho scén se člověk královsky bavil. ()

Bednaa 

všechny recenze uživatele

McConaughey je marijánovej don Corleone, Hunnam neskutečnej motherfucker, Grant skvělá slizká buzna a Farell prostě boží. A Ritchie král žánru. Jen na konci mu to trochu ujede a dělá si z diváka už vyloženě legraci. Pořád ale zatraceně umí a sype jeden nápad za druhým. Ritchieho gangsterka je žánr sám o sobě a já chci těhle filmů ještě mraky. ()

RomanL 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že to zase jednou byla slušná inteligentní zábava, jaké je obecně dost málo, a některé scény jsou poměrně nezapomenutelné... :-D ()

Moredogs 

všechny recenze uživatele

Fakt zlé. Málo kedy som po filme nasratý ako po tomto. Je to nudné, trápne a hlavný hrdina je cely zle. nikto ma to neprinuti to pozerať znovu. Pre mladého diváka to musí byť super film, lebo vätšinou mladí ludia sú nízka laťka sami o sebe ale česť vynimkam. Slabé. ()

Lukkyn 

všechny recenze uživatele

Jupí ja jou!!!Ritchie se vrací ve stylu Sbal prachy a vypadni , ale s mnohem lepším příběhem , větším rozpočtem, a super hvězdným obsazením!!Těžko někoho vyzdvihnout Mattew jako obvykle perfektní, Grant super úchylnej slizkej hajzlík a nakonec Colin ten , když se objevil na scéně nabralo to grády!!Je to skvěle vymazlená gangsterka, kde není potřeba litrů krve ani přehršle digitálních efektů. Stačí, příběh , dialogy, a výborní herci!!Za mě plný počet!!!! ()

medveed 

všechny recenze uživatele

Nádherně vybroušený kousek filmařiny! Příběhu z prostředí drsných hochů přidám pátou hvězdu asi po druhé projekci nebo až to všechno proberu :-) 90% ()

mmirri 

všechny recenze uživatele

Mě po tolikáté opakovaný vtip už ničím nepřekvapil. Škoda potenciálu. Ale stejně se mi příjemně koukalo. ()

Titi14 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl film obsazený průměrem, neměl by víc než 50%. Pokud hledáte dobře obsazený film, u kterého máte občas mrknout na mobil a vyřídit si trochu korespondence, pak ok. Jinak je to slátanina několika příběhů bez hlubšího myšlenky. Dějově se mi to nelíbilo, některé pasáže si hrály na gangsterky s Al Pacinem, ale vše bylo tak nedůvěryhodné a umělé. Můj problém od kterého se zkouším při hodnocení odprostit je, že jsem film chytl jen s dabingem.. Do kategorie filmů s hodnocením 86% tohle rozhodně nepatří ()

Ivuska71 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že mě to bude tak bavit. Jenže pánové, tedy pardon, gentlemani se tak snažili! Zkusili to na mě a já ráda podlehla. Navíc, snímek se jmenuje gentlemani, ale klidně by se mohl jmenovat ladies. Protože drahé polovičky hlavních hrdinů si rozhodně servítky neberou a v momentech, kdy vyměknou pánové, tak dámy nasadí těžký kalibr. Samozřejmě, že je to určitě filmová nadsázka a v životě to tak rozhodně nechodí :-) ()

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Seriálových Gentlemanů se ujme Netflix

Seriálových Gentlemanů se ujme Netflix

13.03.2022

Málokdy se stává, aby britský režisér Guy Ritchie (Rozhněvaný muž, Sherlock Holmes) oznamoval spin-off některého ze svých snímků, natož pak aby ho oznamoval takřka ihned po premiéře. Jenže svět… (více)

Reklama

Reklama