Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Recenze uživatele davidh76 k tomuto seriálu (6)

Série 1 (2019) (S01) 

Prvni serie bojovnika je velmi dobra. Ale je to jen takovy "rozjezd" pro serii druhou. Prvni serii je nutno brat jako prvni pulku serialu - seznameni s postavami. Me osobne velmi pobavil specialni westernovy dil. ()

Horkokrevný cibul (2019) (S01E01) 

Dobry rozjezd. Bitka v pristavu slibne navnadi. ()

Krev a sračky (2019) (S01E05) 

Ultimativni westernovy dil. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druha serie je celkove lepsi nez prvni. I zde je "specialni" dil. Tentokrat turnaj. Snad jen tento specialni dil byl trochu slabsi. Vyvoj postav je naprosto verohodny. Bojove sceny super. Tato serie ma navic totalne ultimativni 9. dil, ktery svym zpracovanim strci do kapsy, kdejaky film. ()

Série 3 (2023) (S03) 

O dost mene zajimave, nez prvni dve serie, ale stale dobre. Specialni dil (mimo Chine town) slabsi. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama