Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Recenze uživatele micle21 k tomuto seriálu (10)

Horkokrevný cibul (2019) (S01E01) 

(7.4.2019) Cinemax to opět dokázal! Od dob Banshee už uplynulo pár let a já si hrozně přál seriál v tomhle duchu. Pilot mě namlsal perfektní choreografií početných rvaček (opravdu jak podle Bruce Lee) a já jen doufám, že se tvůrcům podaří udržet stanovené tempo a v následujících týdnech bude na Hbo go na co koukat.. ()

V Bibli se o Číně nepíše (2019) (S01E02) 

Baví mě to víc než jsem doufal, dokonce i příběhově. Vypadá to, že tu vyrostlo další Banshee (mrk mrk). ()

John Číňan (2019) (S01E03) 

Ta závěrečná chůze nebyla moc cool..Naštěstí zbytek dílu ano.. ()

Bílá hora (2019) (S01E04) 

On je prostě nenapravitelnej. Víte kdo. Pochybuju, že tuhle sérii přežije..:D ()

Krev a sračky (2019) (S01E05) 

Malinko přilepšuju, ale takové seriály tu prostě nejsou. Cinemax opět zaválel.. ()

Tygr a liška (2019) (S01E07) 

Skvělý všechno, souboje, sex, holky, linka s policajtama. Jen ten hnusnej cliffhanger :D ()

Na myšlení nám neplatí dost (2019) (S01E08) 

Pořád hrozná morda. Ty fighty jsou neskutečný a stejnětak výběr herců. Takovej drsňák jako Leary se musel hledat dlouho, ale Cinemax opět uspěl.. ()

Čínský box (2019) (S01E09) 

No poněkud slabší díl s divným zakončením a ne moc zajímavými flashbacky, věřím, že finále to nakopne do maxima.. Spoiler : Úvodní fight mě zklamal. Krom toho, že jsme věděl, že Ah Sahm ho v úvodních dílech neporazil a je mnohem lepší bojovník si ho najednou dával jak nic a přesně takovýhle překvapivý zvraty, kdy se neporazitelně zvedne jako nic (i když to v břichu měl evidentně rozbořený) přesně nesnášim. Filmový klišé jak Brno. ()

Když už poklonu, tak hlubokou (2019) (S01E10) 

Mazec, skvělá bitka. Mam radši, když jen masakruje pohůnky. Těšim se na druhou sérii.. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama