Reklama

Reklama

Nový papež

(seriál)
  • Francie The New Pope (více)
Trailer 1
Itálie / Francie / Španělsko / USA, 2020, 8 h 17 min (Minutáž: 48–61 min)

Tvůrci:

Paolo Sorrentino

Kamera:

Luca Bigazzi

Hrají:

Jude Law, John Malkovich, Silvio Orlando, Cécile de France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier, Maurizio Lombardi, Nora von Waldstätten, Henry Goodman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Pius XIII. je v kómatu. Po nečekané a záhadné přestávce se Voiellovi podaří dosadit na papežský trůn Sira Johna Brannoxe, umírněného, okouzlujícího a sofistikovaného anglického aristokrata, který přijme jméno Jan Pavel III. Nový papež však pod zdánlivě dokonalou fasádou skrývá mnohé slabiny a tajemství. Záhy si také uvědomí, jak obtížné bude nahradit jeho charismatického a význačného předchůdce. Ve Vatikánu se Voiello mezitím ze všech sil snaží spravovat církev sužovanou nejen skandály – které by mohly všem předním představitelům zlomit vaz – ale i hrozbami zvenčí. Ukáže se, že Sofia a Esther jsou úplně jiné, než by se na první pohled mohlo zdát, a kardinál Gutierrez i nadále bojuje se svými vnitřními rozpory. Následně si řada věřících udělá modlu z Pia XIII., který začne ze svého nemocničního lůžka vysílat podivné zprávy. Dokud... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

SPOILER: ve 3 a 4 díle ukázali Ludivine Sagnier, Eco Andriolo Ranzi, Cécile de France  prsa :D

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

JindraLne

Napísal si to úplne presne. Iný záver by určite nebol lepší, jediné čo sa tomu dá vyčítať je že z posledného dielu som mal pocit, akoby mal problém nejak hladko dospieť k tomu zakončeniu a akoby sa k nemu príliš ponáhľal. Každopádne nejde čítať Mladého pápeža bez Nového a Nového bez Mladého preto akékoľvek porovnávanie oboch sérií je podľa mňa úplne mimo misu. Trojka už by mala byť len s Voiellom a Lenny by mu maximálne mal radiť z neba. Ale som ochotný tú trojku oželieť. 

Karamelka07

Karamelka07 (hodnocení, recenze)

Jako ta chřipka je k něčemu dobrá. Měla jsem konečně čas dokoukat tuto lahůdku. Sorrentino nezklamal. Chci ještě...

na příspěvěk reagoval ALIENka_

JindraLne

JindraLne (hodnocení, recenze)

MartasZLA

ZNOVU VARUJU PŘED TŘEMA PRDELEMA SPOILERŮ: Podle mně by pokračování ani nedávalo smysl. Došlo mi to vlastně až teď - Lennyho příběh nebyl jen volně inspirován Kristem, on to byl ve své podstatě Ježíšův příběh. Svoje pravé rodiče nikdy nepoznal, vychovala ho sestra Mary (paralela s Pannou Marií je dost jasná, už jen díky geniálnímu tričku), zázraky konal odmalička, ale největší „slávy“ dosáhl až později, pak zápasil se svým místem na Zemi, celkově vyzrál, „zemřel“, vstal z mrtvých v době, kdy byla církev pod útokem a v době největší krize se za zavřenými dveřmi „zjevil“ nejvěrnějším, aby pak vykonal poslední úděl a odebral se zpátky na věcnost (a možná i za svými rodiči). Jinak zajímavostí je už jen to, že jeho nástupcem se stal Voiello, který byl hned v prvním díle minulého seriálu označen jako „Duch Svatý“, byť jen sarkasticky.

na příspěvěk reagoval MartasZLA, Marius

MartasZLA

MartasZLA (hodnocení, recenze)

JindraLne

Díky tak nějak jsem si myslel že to je. Každopádně bych rád viděl další řadu ale nevím jestli je prostor pro další příběh když to vlastně ukončili.

na příspěvěk reagoval JindraLne

JindraLne

JindraLne (hodnocení, recenze)

MartasZLA

ACHTUNG, HROMADA SPOILERŮ: Tak ono to takhle nějak skončit mělo. Fanatismus byl zažehnán, Brannox se usmířil s rodiči a sám se sebou, ti špatní byli potrestáni, Lenny se stal světcem, který se jen vrátil, aby dokonal svůj úděl a následně se definitivně odebral „jinam“, protože na tomhle světě měl svoje hotovo a akorát by způsoboval další rozbroje (paralela s Ježíšem je víc než na místě) a papežem se stal ten, co se jím stát měl - konečně někdo obyčejný, praktický a přitom dobrý a věřící.

na příspěvěk reagoval MartasZLA

Lord.Speedr

Lord.Speedr (hodnocení, recenze)

Lidi, kam na ty nejnovější epizody chodíte? 5. a 6. díl není nikdě k vidění. To máte Sky Italii? :D

Páč torrenty tyto díly ještě neviděly.

na příspěvěk reagoval Apollyon09, Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Voiello sa vzdáva úplne bez boja? Na to, že po 3 rokoch zostávajú už len 4 epizódy, tak sa cítim dosť nenaplnený.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Úprimne, keby HBO nezverejňovalo rovno 2 epizódy súbežne, tak by som asi rozkúsal zárubňu. Začína sa to uberať dosť vágnym smerom a postava Jana Pavla III. mi zatiaľ nepripadá tak kontroverzná ako bol Pius XIII. Už by to konečne chcelo rozpracovať nejakú zápletku. 

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Zek

neviděla neviděla :D dobře :D už jsem koukala že to vypadá jako dobrej seriál, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

ALIENka_

No ja na tom s AJ tiež nie som úplne najhoršie. Ale napr. pri takom House of Cards, kde sa objavuje pomerne špecifická terminológia, tak tam by som ich rád uvítal.

Prvé epizódy sú už vonku a musím povedať, že Sorrentino sa úplne odtrhol z reťaze.

na příspěvěk reagoval ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Apollyon09

tak zrovna bez dabingu nebo anglický titulky to mi problém nedělá, takhle sleduju prakticky každej seriál nebo film, ale jak jednou člověk koukne na ty zajímavý kousky, tak pak už jaksi nic nezbyde a vlastně si předplácí za to, že koukne jednou za měsíc na film :D když už si to platim, tak sakra mohli by tam přidat zase něco dobrýho :D

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Netflix má sračkoidnú produkciu. Možno väčší výber filmov, ale tie kvalitné a zaujímavé kúsky sú aj tak bez dabingu alebo titulkov.

na příspěvěk reagoval ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

proč mám sakra předplacenej Netflix, když takhle dobrý seriály vydává HBO a Netflix samý sračky pro děcka? :D

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Jsem zvědav na Jana Pavla III. v provedení Johna Malkoviche.

Uživatel jana.b smazal svůj příspěvek.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

tron

Podla mna bude Lenny v kome a niekedy pocas serialu nam vstane z mrtvych. Vsak to uz je jediny zazrak co mu chyba do zbierky. 

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Zvlastne herecke obsadenie, zaroven velmi kvalitne..uz sa tesim Sorrentino ma este ani raz nesklamal.

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler. Tak čo myslíte, zomrel na konci a Malkovich bude jeho nástupca (a Law sa keď tak mihne vo flashbackoch, predstavách) alebo ako to vlastne teda bude?

na příspěvěk reagoval Marius, jana.b

Reklama

Reklama