Reklama

Reklama

Krotitelé duchů: Odkaz

  • USA Ghostbusters: Afterlife (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. (Falcon)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (521)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10. Prekliata nostalgia. Ten set-up a postupné dávkovanie trademarkov sú fantastické. Každá jedna nová postava je sympatická a má svoju hĺbku. Atmosféra malomesta v púšti je magická. A vôbec nevadí, že starí známi prídu až tak neskoro - majú presne taký priestor, aký sa tu hodí. Ale Jason Reitman to zabil tou lacnou nostalgiou, kedy je tretie dejstvo, čo sa týka príbehu i väčšiny zvratov, čistou kópiou jednotky. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát čtyři, ale ani za Parmenidovo Jedno nemůžu přijít na film, kterej bych si letos (teda minulej rok) takhle specifickým (čti "zatraceně nečekaným, protože Ghostbusters mám sice rád, ale nikdy pro mě neplatily ja osobní kultovku jako třeba Indy nebo Terminátoři a o to víc jsem byl překvapenej, jak mě tahle filmová pocta dokázala dojmout") způsobem užil - nehorázně vtipný, zábavný, roztomilý, kvalitně napsaný, zahraný, nafilmovaný... prostě jsem se ani vteřinu nenudil a nejen, že bych dal klíďo další díl, ale bez problémů bych se na to i mrknul znova. Hned. ()

Reklama

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si včera zašel na nové Krotitele duchů: Odkaz. Byl jsem úplně sám v prázdném kině. A vůbec to nechápu. Ten film je naprostej fanservis. Za mě 80% a to jen kvůli lehce rozvleklýmu začátku a lehce unáhlenýmu konci. Jinak by to bylo kilo jak vyšitý. Pravda, závěr mi přišel jako Deathly Hallows feat. Return of the Jedi meets Ghost. Ale vlastně v tom dobrým slova smyslu. Epizodní rolička J. K. Simmonse potěšila. A Olivia Wilde jako Gozer je boží. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu na mňa nefungovala ani nostalgia a ani fakt, že mám rád Stranger Things. Snaha osloviť diametrálne odlišné publiká by som nepovažoval za taký veľký problém, ako keď čakám 80 minút na niečo, čo sa blíži rozbehnutiu na vyššie obrátky. Na plné sa film bohužiaľ nerozbehne nikdy. Chvíľami som mal dojem, že Reitman by najradšej točil milostné vzplanutie medzi dvoma ľuďmi v strednom veku, ale bol prinútený robiť aj na veľkofilme, ktorý nakoniec ani ako veľkofilm nedopadol. Osobne mám spojené Ghostbusters s veľkomestom a zasadenie do redneck prostredia mi pripadalo ako atmosféricky nezvládnuté. 50% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Po propadáku z roku 2016 jsem už ani nedoufal. Tohle se však vcelku vydařilo. Jasně, bylo zacíleno spíše na mladší publikum, ale troufám si tvrdit, že pobaví všechny věkové kategorie. Neboť dílo to bylo velice vtipné a duchové byli vždy dobře zvoleni a zapůsobily přesně podle situační potřeby. Sám bych to viděl spíše na tři hvězdy, ale návrat původní čtyřky mi vyrazil dech a finále tak proběhlo vcelku dojemně. 70% PS: Myslím, že podobnost se Stranger Things není náhoda. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (24)

  • První film ze série Krotitelů duchů (1984, 1989, 2016, 2021), který se odehrává někde jinde, než v New Yorku. (ČSFD)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

03.05.2023

Na čtyři Ceny Akademie nominovaný režisér, producent a scenárista Jason Reitman (Lítám v tom, Juno) nám před dvěma lety přinesl dlouho očekávané pokračování Krotitelů duchů, série, jejíž otěže… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Reklama

Reklama