Reklama

Reklama

Při pátrání po ztraceném důstojníkovi se vesmírná loď Voyager ocitá 70 000 světelných let daleko. (SkyShowtime)

Recenze (37)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosud nejlepší Star Trek, který jsem viděl. Sérii opravdu velkolepě nastartoval a pokud se stejným směrem bude ubírat i zbytek seriálu, máme tu favorita na nejlepší Star Trek sérii... Triky jsou tady opravdu naprosto luxusní a párkrát mi vyrazili dech. Děj byl napínavý, vtipný, akční a postavy velmi dobře zahrané a napsané, obzvlášť doktor Roberta Picarda... Konec tohoto dílu toho dost naznačil a jelikož Voyager vkončil v neprobádané části vesmíru, myslím, že nás čekají velmi zajímavé zápletky... Já jsem tímto pliotem nadšen, 90%. Jinak se mi líbí názor Galadriel. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Voyager vstoupil na obrazovky s velkým potenciálem a jinak tomu nebylo ani u pilotu Ochránci. Řekl bych, že asi nejlepší pilot ze všech serii Star treku, nicméně s naprosto zabitým koncem. Řekl bych, že zde začali moje antipatie vůči Janewayové a jejím morálním zásadám, s čímž jsem měl problém napříč všemi řadami. ()

Reklama

malylada

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako u všech pilotních dílů Star Treků to není úplně to nejlepší, co pak seriály nabídnou. Mě osobně vždy trvá, než se sžiji s posádkou, zatím mě úplně všichni nepřesvědčili. Určitě je zápletka zajímavější, než předchozí piloty, ale trošku ji postupem dochází slibné tempo. Tentokrát zde bude více postav a pevně věřím, že Voyager bude stejně skvělý, jako předchozí verze......6/10 ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní pilot - asi, na to jak špatný piloty často bejvaj. Mix dražších a úspornejch efektů byl místy fun (ty eskalátory byly lol), zápletka solidní i star treková, i když místy padající do otravnejch klišé (celá hologramická farmička s babčou). Nicméně - na to jak to bylo dlouhý, to vlastně nepředstavilo až tak moc postav, resp. ty co to představilo to nepředstavilo nijak do hloubky (možná vyjma Parise), postavy byly spíš vláčené událostmi, Janeway jako kapitánka vcelku meh ("časovaná nukleární nálož" je ve 24. století nejspíš moc scifi?), což je bohužel zjevně předzvěst budoucího (a horšího). Koncept toho že Federační loď je technologicky nadřazená tomu, co potkává, včetně samozvaných nepřátel je sympatickej - EDIT: a k mému milému překvapení nečekaně vydržel dalších pár sérií, což bylo super. ()

ajaxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál jsem si zamiloval, narozdíl od DSN. Vrátil se zpět k osvědčené šabloně a vedoucí postavy jsou vcelku charismatické i vtipné, viz. doktor. Je trochu obrácený vzhůru nohama, nejedná se o diplomacii kolem, je zaměřen spíše na loď a posádku, ale přecijen, své absolutní kouzlo to pro mě mělo. Řadím ho tedy hned za originální sérii v mém žebříčku sledovanosti ze světa Star Treku. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V titulkách první epizody není u Tuvokova jména uvedena hodnost, aby ho diváci předem neidentifikovali jako tajného agenta Hvězdné flotily. (Galadriel)
  • V příběhu se píše hvězdné datum 48 315,6. (Terva)

Reklama

Reklama