Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (417)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Akce 9/10/// PLUS: teď něco prozradím: to jak si snímek pohrává s postavami a potenciálně hlavní postavy (rozuměj známé a pro mě oblíbené herce) odpraví hned na začátku a do hlavní role tak staví pro mě neokoukanou tvář je nečekané a dokonalé, stejně jaké další porušování a vysmívání se pravidlům žánru MÍNUS: možná škoda, že se to občas nebralo víc vážně a bylo z toho cítit, že je to jenom jako film, protože námět je vážný, případně škoda, že si film nedrží tempo a v určitých intervalech mění směr vyprávění/// Shrnutí: Poté co film vysází všechny trumfy, by se mohl zdát, že filmu dochází dech (přibližně prostřední část), ale pak se strhne "revenge" akce a poté ještě finální souboj alá Kill Bill, vlastně ještě víc precizní a na tělo a přitom ani tady žánrové hlášky ("sklo už ne") a porušování pravidel nechybí. A ostatně ani jistá překvapení na závěr, tudíž film hodnotím jako obrovské překvapení, které jsem našel dříve (asi před měsícem), než se zítra premiérově objeví v kinech. Rozhodně si na něj zajděte a nevylučuji, že se tam potkáme./// Celkem 86%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

"Nevieš proti komu stojíš. Trénovala osem mesiacov..." Škoda, že to bolo tak tupé, no ako neškodná zábava to ušlo, aj keď samozrejme nejde o žiadne explo. Neviem kto dal tomu nálepku, že horor. Ľudí to naláka, potom sa sklamú a potom sa všetci čudujú, že nehodnotia pozitívne. No aspoň to odsýpalo. A ten záver....? Čo ja viem, sranda, beriem s nadhľadom. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Jedenásť osôb sa za neznámych okolností prebudí na podivnom mieste. Na neďalekej lúke objavia bedňu plnú zbraní, ale nestihnú sa ani obzrieť, a už sa ocitnú pod palbou. Začína byť jasné, že sa začal lov, a práve oni sú pre útočníkov trofejami. - Naschvál som si tento horor odložil na sviatky, pretože som vedel, že sa mi bude páčiť a poriadne si ho užijem. To sa aj vyplnilo a som s ním nadmieru spokojný. Film si už od prvej minúty drží strhujúce tempo, je plný akcie, krvavých úmrtí, ale najviac v ňom jednoznačne vyniká herecký výkon Betty Gilpin, ktorá ma svojou mimikou a výrazom tváre úplne ohúrila. Film je tvrdou kritikou, pri ktorej je ale nutné poznať momentálne politické pomery v USA, ktoré mi ako fanúšikovi DT nie sú lahostajné, ale tento film v podstate nemá čím uraziť, pretože aj na našej strane je kopec šialených ludí, ktorí uveria všetkému, čo si na internete prečítajú. Ťažšie to je už potom s prevzatím zodpovednosti za hlúpe činy, ale vo výsledku si myslím, že po zhliadnutí by nemal zostať urazený nikto, pretože boli sofistikovaným spôsobom skritizované oba tábory a nezdá sa mi, že by si film nutne vyberal stranu, na ktorú sa prikláňa. To ostatne potvrdzuje aj jeden z rozhovorov s Betty Gilpin, kde povedala, že obe strany sa od seba každým dňom viac a viac vzďalujú, čomu sa nedá oponovať. Zaujímavé to začne byť vtedy, keď v USA naozaj príde k občianskej vojne, a podobné riešenie problémov sa stane tvrdou realitou. + Emma Roberts ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

The Hunt, byl už od počátku mým favoritem a po zhlédnutí jsem si to jenom potvrdil (konečně mi něco vyšlo). Jinak, lákadlem (taky) byla pro mě, má milovaná, krásná Emma Roberts a vidět ji v legínkách, s blond vlasy a ten její nádherný úsměv mhmmhm .. jen škoda, že to daleko nedotáhla - FIRST BLOOD !! Každopádně, LOV je parádní, vtipná, krvavá pecka a troufám si říct, že letos už nic lepšího nepřijde. Bez debat výborné Gore - Happy Birthday na tři !! - od začátku až do samotného finále, kdy přijde na řadu ještě šílený female fight. A Betty Gilpin ? Přímo unstoppable !!! Tohle vidět v kině, tak chčiju blahem. Neskutečně zábavná jízda, která mi sedla na 100% CHCI TO VIDĚT ZNOVU !! (339. hodnocení) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nejprve o nikom nic nevím, takže je cítit malé napětí. Ale je to zábavné, feministické a kontroverzní v ohledu rozhádaných menšin v USA, které by se jako měly spojit. Ale ještě to mohlo mít ostřejší zuby než to má.Satirický horor Lov ale nakonec není ostrou satirou, byť spravedlivě dává za uši všem zúčastněným - jak nenávistným milovníkům konspiračních teorií, tak těm, kteří bojují za sociální spravedlnost a svět bez nebezpečného bílého cukru. Je to především zábavný horor plný nadsázky a vynalézavých úmrtí.Nenabádá k nenávisti a nevyvolává chaos, jak se domníval americký prezident Trump. Naopak vtipně, byť někdy trochu "na sílu", varuje před pokrytectvím a fanatismem na všech politických frontách. Takový přístup snadno naštve jak konzervativce, kteří mohou mít pocit, že z nich tvůrci dělají kořist na odstřel, tak liberály, z jejichž pojetí spravedlnosti se tu stává karikatura.Nakonec může být Lov obtížně skousnutelný právě pro diváky, kteří byli tak posedlí nastavováním zrcadla nespravedlnostem okolního světa, že se do něj sami nikdy nepodívali. Je to sice celkem prosté zjištění, že lidé nám bývají sympatičtí nikoli podle světonázorů a politických preferencí, ale na základě toho, jak se chovají. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)
  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)
  • Šampaňské, které můžeme ve filmu vidět, je Heidsieck & Co. r. 1907 a pochází z vraku potopené švédské nákladní lodi. Šampaňské odolalo tlaku a díky studené vodě je ve výborném stavu. V roce 1998 bylo několik uchovaných láhví vyloveno a prodáno na aukcích po celém světě jako historická novinka. Při prvním prodeji v Londýně při aukci v r. 1999 bylo nabídnuto asi 24 lahví a cena se vyšplhala až na 4 000 amerických dolarů, což byl tehdy světový rekord. Název šampaňského funguje i jako slovní hříčka „HIDE-seek“, tedy jako schovávaná nebo skrýt se a hledat. (DJMaroko)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama