Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (417)

Radko 

všechny recenze uživatele

Konšpirátori na odstrel. Len preto, že si vraj stále len vymýšľajú. Tak pozor a bububu! Neprajte si niečo vo svojich konšpirátorsko hoaxovských weboch, lebo sa Vám to môže splniť! Nečakane, brutálne a tvrdo. Ale aj medzi prakokotmi sa vyskytne výnimka. Pretože nič nie je čiernobiele. Ani ideálne. Ako ukazuje film, svet liberálno korporátnych zrúdičiek naformátovaný na korektný jazyk a nekorektné myslenie a konanie, je rovnako odpudivý ako vysnený svet kadejakých militarizujúcich sa národoveckých zmrdov. Skvelá a jednoduchá nadsázka. Nefunguje úplne stopercentne, ale nenudí a odsýpa akčne. Tak, že sa ani nenazdáte a je tu koniec. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

The Hunt, byl už od počátku mým favoritem a po zhlédnutí jsem si to jenom potvrdil (konečně mi něco vyšlo). Jinak, lákadlem (taky) byla pro mě, má milovaná, krásná Emma Roberts a vidět ji v legínkách, s blond vlasy a ten její nádherný úsměv mhmmhm .. jen škoda, že to daleko nedotáhla - FIRST BLOOD !! Každopádně, LOV je parádní, vtipná, krvavá pecka a troufám si říct, že letos už nic lepšího nepřijde. Bez debat výborné Gore - Happy Birthday na tři !! - od začátku až do samotného finále, kdy přijde na řadu ještě šílený female fight. A Betty Gilpin ? Přímo unstoppable !!! Tohle vidět v kině, tak chčiju blahem. Neskutečně zábavná jízda, která mi sedla na 100% CHCI TO VIDĚT ZNOVU !! (339. hodnocení) ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě prvoplánová satira, ale překvapivě zábavný béčkový akčňák. Fórky na adresu amerických sluníčkářů a konspirátorských slušnoamíků mě nebraly, ale jako lidská vybíjená je to hravé, napínavé, šlape to, závěrečný souboj je cool a hlavní (akční) hrdinku v poloautistickém podání Betty Gilpin jsem si rychle zamiloval. Klidně bych si s ní dal dvojku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Málem mě trefili!"„Pic."„Prsk." Úvod má pěkný rozjezd a scéna s bednou je napínavá. Ještě benzinová pumpa drží se začátkem krok, vlak, no a potom se to začne rozplizávat. Sběrný tábor pro imigranty - proč? Čekal jsem akční jízdu, nadupaný survival, dechberoucí úprk o život. Místo toho se hlavní postava Crystal promění v Ramba, co má za sebou misi v Afghánistánu, a jde se všemi zatočit. A protože od třetiny je děj dosti předvídatelný, tak se velká překvapení nekonají. Absolutně nejhorší scénou je ženský souboj. Nemohu si pomoci, ale byl tak komický, že jsem měl co dělat, abych nevybouchl smíchy hned zkraje. Jo, jinak hezké podříznutí krčku, rozstřel hlavy, roztržení granátem a dojde i na střeva ven, jenže mi to nějak nestačilo. Mé očekávání vyšumělo jako levné šampaňské. Nemůžu říci, že bych se nudil, ale odvaz se nekonal. Alespoň to prase mohli víc zmasakrovat... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

The Hunt se tváří jako klasická lesní naháněčka, ale (bohužel) tomu tak není a kromě prvních 15ti minut nemá s lovem nic moc společného. Jestli je film něčím výjimečný, tak tím, že když se vám nějaký člověk ze začátku jeví jako hlavní postava, režisér ho po pár sekundách na plátně nemilosrdně odstřelí (Emma Roberts si tady zahrála asi 20 sekund, wtf??),tím, že nic nejede, jak si divák myslí a tímhle způsobem se vysmívá konvenčním filmům podobného žánru a dále vykreslením "záporáků" jako bandu dementů. Čím dále se film ubíral, tím více mě přestal zajímat, a ve finále už jsem se docela nudil. Od původního očekávaného lovení, přes zajmutí v uprchlickém táboře (scénárista byl na fetu?) až k tomu, že ženská sama vystřílí bandu 10 chlapů jak nic. Scénář dost pokulhává, stejně tak zbytečně přestřelené seběvědomí Betty Gilpin a vlastně všech dalších obětí, jakože "jupí, jsem unesený, na tohle jsem celou dobu čekal a na krok přesně vím, co mám teď dělat". Film zachraňuje solidní vizuál, nápadité pastičky ve stylu Hunger Games a občasné gore, kterého je tak akorát, jinak je to takové klasické, nezajímavé béčko. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)
  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama