Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Diskuze

alt_man

alt_man (hodnocení, recenze)

Bizarní na tom nebyla ani tak ta představa, že miliardáři pro zábavu vraždí rednecky, ale ta představa, že ti miliardáři jsou něčí zaměstnanci a on je vyhodí z práce (a ještě kvůli uniklé konverzaci na WhatsAppu nebo na čem). 

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

mm13

No neviem stále mám z toho zvláštny pocit. Zaklincovalo to známe klišé že bohatý ľudia počúvajú klasickú hudbu :D 

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Sepp37

Z môjho pohľadu plne postačujúce bolo. :)) Určite nemám pocit, že by šli za niečím iným (ďalším, hlbším... ako to nazývaš) a nevyšlo im to. Nazval by som to, že odpľuli si... a ešte to aj bolo zábavné. za mňa spokojnosť.

na příspěvěk reagoval Sepp37

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Vybornej film... Na ktery ale, nema smysl už jít... Pač už všechno, včetně smrťáků už dost vyspoilerovali na YOU TUBE během pandemie. -_-

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Divný film, ale dost pobavil a za mě patří do té lepší poloviny filmů, které jsou o lovení lidí, musím se přiznat že na začátku zemřeli všechny tři postavy, které jsem myslel že budou procházet celým filmem :D 

VeriV

VeriV (hodnocení, recenze)

Skvele,(SPOILER) takze hlavni postava jak jsem pochopila byla asi ten zajic a byla to opravdu zamena jmen?

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

A film bude v konečnej fáze zostrihaný a bude stáť za hovno ako posledné filmy od Blumhouse ...Nehovoriac aj o mesiaci premiéry, mali to nechať na ten september ako to plánovali aj minulý rok, kým ta tragédia z ľudí vyšumí...

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Je inak komické, že sú povolené filmy ako séria "The Purgekde dokopy tiež vidíme bohatých ako zabíjajú chudobných alebo strednú triedu preto, aby sa znížil počet nepohodlných. Alebo "Assassination Nation", kde nastane anarchia pre leaknuté informácie o všetkých obyvateľoch mestečka. Ale tomuto filmu sa zruší premiéra. Je to trošku pokrytectvo.

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Předpokládám že to je stejná situace jako byla u filmu Interwiew ( https://www.csfd.cz/film/357422-interview/zajimavosti/?type=film )

Tam se taky mluvilo o zrušení a vyhlášení války proti USA. A jak to dopadlo.

Pokud se tohle podaří opravdu zakázat, asi se příště můžeme těšit na zakazování filmů o válkách.

Už teď se v každém druhém filmu o uprchlících nebo jiných etnických skupinách vyobrazují tihle paraziti a teroristi jako "oběti" systému. A všichni víme že je to verbež která řeže hlavy lidem a ukamenovávají děti za to že chtějí chodit do školy a ženy pro ně neznamenají nic jiného než zboží které můžou za něco směnit.

Prostě jeden svatý vedle druhého.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

no ano, nešlo to vidět dřív než včera, jelikož to včera to dal na youtube. Máš to tam i napsané Publikováno 12. 8. 2019 a dneska je 13.8.2019. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

né tohle sem viděl teprve včera a jenom se to použil, to je celé. A jak vidno hned ses toho chytil, takže na tomhle tedy postavíš svoje další argumentační fauly http://www.obcanskevzdelavani.cz/work/ke-stazeni/argumentacni-fauly-A4-barva.pdf a co jako, chceš mi říct že jeho výklad, je špatný nebo tak něco ? Že jeho slova nemají váhu nebo tak ? Jak říkám, já sem to ukončil, pokuď to nechápeš, tvoje věc. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak teď už chápu, proč máš takový mezery. Pro tebe znamená "věř mi že já jeho prezidentování sleduji, velice pozorně a vím o hodně jeho krocích", že sleduješ youtubery. Tak tím se mnohé vysvětlilo. Díky:)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Vlastně něco podobného se stalo i v ČR. Tomio Okamura nejprve dělal cestovku pro plyšáky, ale začal děsil lidi romy, pak uprchlíky a teď děsí LGBTQ. A Jaromíra Baldu to strašení uprchlíky vzalo na tolik, že si začal hrát na Lumberjacka,  začal kácet stromy a následně ty poražené stromy, odtáhl na koleje v naději že vykolejí vlak a vina padne právě na ty uprchlíky. A tady bych to asi ukončil, pokuď něco, cokoliv z toho nechápeš, tak mi nepiš, nevolej a né aby tě napadlo poslat poštovního holuba. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

A co na tom mění situaci že to byl demokrat ? Neni to přece ve výsledku jedno ? Demokrat nebo Liberál, ale znova náladu ve společnosti ovlivňuje i někdo takový jako prezident a když se prezident chová tak jako Trumph, tak je pro lidi jednoduchý převzít jeho rétoriku, jeho názory. Prezident do jisté míry funguje jako vzor pro lidi, mladí mají vzor v popovém zpěvákovi a takhle je to i u prezidenta, jedno jaké země. A překvapivě prezident USA je známý ve světě, neni to žádná malá funkce a neni prezidentem žádné malé země, takže je slyšet a vidět, tím pádem i ve světě se mohou najít jeho fanoušci. Samozřejmě je rozdíl mezi fanouškem a fanatikem. A tu poslední větu si řekl ty, né já, do toho mně netahej, tyhle tvoje teorie, spekulace a podobné věci.  Snad si to pochopil........po sté sem ti to, už vysvětlit. 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já říkám jen fakta. Byl to registrovaný demokrat? Byl. To je fakt. Tečka. Já se obávám, že kvůli podobným indoktrinovaným svazákům, jako seš ty, se z Ameriky stává země, kde se vytrácí svobodná diskuze. Podle tvé logiky může Trump nejen za masakr v Columbine, ale i za rapidní nárůst útoků noži ve Velký Británii.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

velice rád, ti to ještě jednou zopakuji, ano Trumph je jedním z důvodů, jeho působení v prezidentském úřadě má vliv na lidi v USA a i ve světě. A já nikoho nedusím a nesvazuji, tyhle praktiky sou většinou vidět v pornu a říká se tomu BSDM. Jo a ten střelec z Ohio byl sice registrovaný demokrat, ale hlásil se ke skupině Antifa. Takže příště se si na tom hoaxu dej víc záležet. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jak tu píše rusty18, ty naprosto nevíš, proč ty lidi střílí. Je to proto, že je provokuje Trump? Nebo proto, že mají dost indoktrinovaných lidí s názory jako ty, kteří americkou mlčící většinu dusí svojí svazáckou mentalitou?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

jestli si myslíš že prezident, premiér, vláda či ten kdo vede zemi, v některých zemích to může být i královská rodina, či jiní státnici(starosta, guvernér), nevytváří v zemi různorodou atmosféru a neovlivňují náladu svých občanů, tak seš trochu (dost) naivní. Protože ovlivňují a mají vliv na lidi, víc než bys možná řekl, což je právě ta naivita a nevědomost. Je to jako s dětmi, děti sou taky ovlivňovány rodiči, učiteli, ostatními dětmi, youtubery, atd. Takhle je to i u dospělých lidí, ti sou taky ovlivňovány určitými faktory a někteří přebírají rétoriku a styl chování právě od takového prezidenta, to je jenom příklad. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Akty násilia,agresie sú ale zo strany lavice, liberálov a demokratov..Neviem kde sa Ty dívaš..V Californii keď máš oblečené niečo s podporou Trumpa tak ťa zbijú na ulici,New York to isté..Na kampusoch sa zakazajú keď chce niekto rečniť s konzervatívcov, demokrati cenzúrujú a ten kto má iný názor ako oni zničia život...

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama