Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (417)

Happens 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vzdálená přeliberalistická společnost, ve které je vše politicky nekorektní, což vede v lov lidí. Paradox zabíjí absurditu stejně tak jako choreografie týhle holomajzny, ve které vítězí špatně vybraná lovná bytost, který je shodou okolností strašně moc dobrá vojanda se zkušenostmi z Afghánistánu. Au, moje oči. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka. Úvod skvělý, současně ale trochu nevděčný, protože je od té chvíle jasné, že ve všem bude nějaký háček. Přirovnání k Chatě v horách je trochu přehnané (ta přeci jen nabídla o něco propracovanější schéma i vývoj), nicméně pokud jde o hravost, rozhodně se Craig Zobel slušně vytáhl. I v akci. A Betty Gilpin je přímo božská! 70% ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Konšpirátori na odstrel. Len preto, že si vraj stále len vymýšľajú. Tak pozor a bububu! Neprajte si niečo vo svojich konšpirátorsko hoaxovských weboch, lebo sa Vám to môže splniť! Nečakane, brutálne a tvrdo. Ale aj medzi prakokotmi sa vyskytne výnimka. Pretože nič nie je čiernobiele. Ani ideálne. Ako ukazuje film, svet liberálno korporátnych zrúdičiek naformátovaný na korektný jazyk a nekorektné myslenie a konanie, je rovnako odpudivý ako vysnený svet kadejakých militarizujúcich sa národoveckých zmrdov. Skvelá a jednoduchá nadsázka. Nefunguje úplne stopercentne, ale nenudí a odsýpa akčne. Tak, že sa ani nenazdáte a je tu koniec. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho něco úplně jiného. A to je asi nejlepší na celým filmu, že pokud si o něm nebudete nic zjišťovat a budete mít je strohé informace, určitě vás film dostane, takže jestli jste to ještě neviděli, tenhle koment určitě vynechte. Čekal jsem typický vykosovací film, kdy parta nějakých znuděných úchyláků unese nějaký smažky, bezďáky a zločince a pro prdel je bude brutálně lovit někde v lesích a ono to vlastně skoro tak je, ale celý je to podaný jako trefná satira, zvrhlá komedie a neskutečná parodie na všechny klišé a standartní filmového postupy tohohle žánru. Je to vtipné, sarkastické, absurdní, brutální, nadsazené a skvěle odehrané i zrežírované. Betty Gilpin je brutální akční mlátička a celou stopáž likviduje zmrdy jak na běžícím páse a finální souboj je doslova lahůdka. Miluju tyhle ujetý experimenty. 70%. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Buddho to byla taková pííííčovina...až to bylo skoro dokonalý. Na film, kterej tak nasral Donalda (a teď nemyslím kačera, ale to blonďatý cosi z bílýho baráku), že ho chtěl zakazovat, sem byla samo sebou tuze zvědavá. No a jelikož proti tvůrcům se snad spiknul samotnej vesmír, páč když už to konečně dostalo zelenou, tak zas tu máme zavřený kina, tak sem alespoň využila jejich štědrosti a mrkla na to na netu, kam to mrdli. Co mě hodně pobavilo, je samotnej úvod. Jestli naivně čekáte, že ta a ten budou hlavní postavy, páč jsou zabíráni jako první, tak čekejte dál. Tvůrci nádherným způsobem diváka několikrát vomrdaj a vždy, když už si říkáte "TO JE ON/ONA" tak postava chcípne. Nakonec se to přece jen ustálí a hlavní postavou se stává krásný tělo s divnou hlavou, ale bezva charakterem. Jooo tahle blondýna se s tím nesere a způsob jakým likviduje "lovce" se mi velmi líbil. Nejvíc vtipnej byl konec, kdy si dá ukázkově přes píču s Hilary Swank a člověk vlastně neví komu fandit, jelikož v právu byly obě. Na místě Hilary bych taky chtěla bandu zmrdů, co mi zničila život svou debilitou, sejmout no a na místě hlavní hrdinky bych byla tuze nasraná, že sem v tom celém kolosálně omylem. Jedno písmenko a totálně to zjebe den, to prostě nasere všechny zúčastněný. Každopádně absolutně nechápu, z čeho se Donald mohl posrat. V USA se střílí pořád a Hungr-Gej nikdo zakazovat nechtěl, přičemž to je stejnej typ filmu jako tohle. Akorát teda mnohem sračkovatější a mnohem vhodnější pro 12ti leté panice, co si u toho mnou koule a přetahujou uzdičku u jahody. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)
  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama