Reklama

Reklama

Pokémon: První film

  • Japonsko Pocket Monsters: Mewtwo no gyakushū (více)
Trailer

Obsahy(1)

Animovaný film založený na úspěchu japonských televizních seriálů a Nintendo her je situován do fantastického světa obydleného vedle lidí také 150 druhy imaginárních příšerek, nazývanými Pokemon. Každá z nich má nějaké speciální schopnosti a dovednosti. Čekatel na titul Mistr Pokemon Ash Ketchum, jeho přítel profesor Oak a další přátelé spojí své síly s elektricky nabíjeným Pokemonem zvaným Pikachu. Jejich rivalové Jesse, James a Meowth, známí jako Raketový tým se snaží Pikachu ukrást a s jeho pomocí získat nadvládu nad všemi Pokemony. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Pokemon film je lepší než samotný seriál. Zatiaľčo ten ma nikdy nedokázal nejakým spôsobom zabaviť a bolo v ňom viac vecí, ktoré ma od sledovania skôr odradzovali ako priťahovali, film sa tých nedostatkov zbavuje alebo ich je menej. Čo ma dosť prekvapuje je, že som od filmu očakával zážitok príšerný a hrozný (t.j. jedna hviezda z piatich), avšak nakoniec film dopadol ako solídny priemer. Niektoré momenty sú tu silné (zábery, ako musia medzi sebou nedobrovoľne bojovať roztomilé tvore), niektoré slabšie (začiatok a až príliš unáhlený záver), avšak vo výsledku sa jedná o fajn zážitok. Sú tu emócie, je tu fajn hudba, rozvitejší príbeh,.. film obsahuje to, čo by mal seriál mať no nemal, a naopak nemá to, čo seriál mal, avšak obišiel sa aj bez toho (už to, že tu Misty nie je tak otravná z toho robí omnoho lepší zážitok). Z mojej strany spokojnosť. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že pro normálního člověka neznalého pokémonů je tenhle film nepochopitelná kravina, bez špetky inteligence. Na druhou stranu je první pokemonský celovečerák celkem podařený film, se zajímavým příběhem vyprávějící legendu o nejtajemnějším a nejsilnějším pokémonovi ze všech. Nebo tak nějak..... : ) ()

Reklama

HEED odpad!

všechny recenze uživatele

Protože i mě pohltily marketingové kartičky, neváhal jsem a zašel jsem si na pokemon první film. Tenkrát mě to stálo 150kč. Těch peněz budu litovat na dosmrti. Blbost, blbost a ještě jednou blbost, nechápu jak jsem vydržel sledovat seriál. Pokud by tedy stál lístek do kina všude okolo 150kč?, tak by film vidělo asi 1 090 964 lidí, což není zase tak moc, na to kolik to vydělalo. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Pokémoni sice kvalitou animace a úderností námětu nikdy neměly na anime perly typu Cesta do fantazie, Ninja Scroll nebo Vampire Hunter D - Bloodlust, mně osobně se ale docela líbí - ovšem tato libost se týká výhradně seriálu a původních gameboy her. Toto je první pokémoní film, který jsem viděl, a popravdě se mi líbil více než takový Ghost in the Shell, ale to je asi otázka vkusu. Příběh je velmi jednoduchý a film obsahuje snad jen jedinou skutečně působivou scénu (tu se slzami), ale pro čtvrteční odpoledne je jako dělaný. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Pokémon je moje láska, která umře až se mou na smrtelné posteli (možná mě srazí vlak, přejede auto, spadne se mnou letadlo, sežere mě žralok, nebo dostanu infarkt ze zdejšího hodnocení, no prostě dokud neumřu, budu je milovat :o) Takže můj první zhlédnutý film s Pokémony neskončil jinak než, že se moje láska více prohloubila :o) Přiznám se bez týrání a beze studu, já tu žlutou potvoru, co dělá Pika-pika miluji i ty ostatní zrůdičky, kvůli kterým dokáži vyloudit slzičky, tak jako ony pro Ashe :o) A díky ty příšerce Mňu si snad i oblíbím růžovou :o) Rakeťáci zase mizí ze scény :o) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (3)

  • Keď sa Brock pozerá na obraz sestry Joy, v detailnom zábere naň Brock vrhá tieň, ale v predchádzajúcom zábere nie. (patrik1177)
  • Keď ide Fergus ku Gyaradosovi po tom, čo Mewtwo odrazil jeho Hyper Beam, môžeme vidieť na zadnej strane Nidokinga, ale Fergus má Nidoqueena. (patrik1177)
  • Ve filmu navazujícím na seriálová dobrodružství můžeme slyšet Pokémona poprvé doopravdy mluvit, přestože neotvírá ústa. Pokémon Mewtwo používá ve filmu lidskou řeč namísto vydávání obvyklých pokémonních citoslovců, často totožných se jménem daného Pokémona. (FFilipCZ)

Reklama

Reklama