Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

tron 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a nedomyslená buddy movie, pôsobiaca dojmom, že sa dosť brutálne strihalo, pretáčalo a dotáčalo a výsledok je nemastný neslaný, ale všetci boli radi, že to ako-tak dorazili do konca a mohli ísť na pivo. Scenár priemerný, akcie málo, vtipných scén ako šafranu (dvojité vypočúvanie) a réžia nenápaditá. Jedinými ťahákmi Sheldonovej uťahanej snímky sú atraktívne prostredie Hollywoodu a zaujímavo skombinovaný pár: šarmantne nešarmantný vlk samotár Ford a meditačný zajačik Hartnett. Obávam sa, že toto nespasia ani slušné podporné roličky (schválne, spoznáte Loua Diamonda Phillipsa?). ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

A já kašlu na špatná hodnocení. Když Harrison Ford jel na růžovém kole s třásněmi nebo když se honil za zločincem, nastoupil do výtahu a mezi tím si vyřizoval nějaké kšefty jako realitní agent, řvala jsem smíchy. Závěrečná honička byla akční, svižná a vtipná, Harrison Ford je prostě Harrison Ford se svým fordovským úsměvem a Josh Hartnett, můj oblíbenec, jako cvičitel jógy, no to prostě nemá chybu... Dva policajti, kteří se chtějí spíš ulejvat a kteří prostě občas všechno podělají. No, já jsem si to užila! ()

Reklama

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasný zážitok. Nemyslel som si, že Harrison Ford môže takto klesnúť. Neskutočná nuda, tragicky nefungujúci humor, príbeh na úrovni najslabších dielov CSI plný wtf odbočiek nedávajúcich zmysel. Obzvlášť debilné mi prišli bokovky hlavných postáv, kde jeden robí realitného agenta a druhý učí jogu a chce sa stať hercom. Toto sa takmer nedalo dopozerať, čisté utrpenie. 1/10 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Čistější průměr už snad ani nemůže být. Tohle je úplně ve všech ohledech průměr od začátku až do konce, v každém aspektu a v každém momentu. Herci? Průměr. Charisma postav? Průměr. Scénář? (pod)Průměr. Vše ostatní? Průměr... Co na tomhle filmu stálo tak nehorázné peníze netuším. Vypadá to jako průměrný pilot k průměrnému detektivně-komediálnímu seriálu. Naprosto čistých, průměrných 50 procent. Prostě průměr, chápete? ()

ekomo 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský film současnosti si nejdřív udělá skvělou reklamu a pak předvede velké zklamání, to samé platí i u tohoto filmu, který až na strhující závěr a napětí a na druhé straně na amatérské dialogy a podprůměrný děj, je pouze průměrný. Harrison Ford je typickou ukázkou herce, kteří z nedostatku rolí přijmou i nějakou tu obyčejnou čistě pouze pro peníze. Typický Hollywood. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Režisér Ron Shelton sa po prvýkrát stretol so spoluautorom scenára Robertom Souzom, už pri nakrúcaní filmu Temný tieň nad L. A. (2002). Souza tam pôsobil ako poradca, pretože je bývalým policajtom. Shelton bol jeho prácou tak ohromený, že ho požiadal o pomoc práve pri písaní Detektívov z Hollywoodu. (U_S_O)
  • Seržant Joe Gavilan (Harrison Ford) má ako zvonenie na mobile melódiu z piesne "My Girl", zatiaľ čo detektív K.C. Calden (Josh Hartnett) má melódiu piesne "Funkytown". (U_S_O)

Reklama

Reklama