Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Daphne Reynoldsová žije skromně s matkou, zpěvačkou Libby, v malém bytě uprostřed newyorské Čínské čtvrti. Odmalička má o narozeninách jediné přání - aby se objevil její otec, podle matčina vyprávění britský aristokrat Henry Dashwood. Vydává se proto do Londýna. Cestou se seznámí se sympatickým kytaristou Ianem Wallacem a zjistí, že se její otec chystá kandidovat do Dolní sněmovny a oženit se s Glynnis, dcerou svého poradce Alistaria Paynea. Přes plot se dostane do sídla Dashwoodových, vzápětí je však přistižena a považována za bulvární novinářku. Když prozradí, kým je, vyvolá rozlišné reakce. Zatímco Henry, který o dceři dosud neměl tušení, je nadšen, i když před snoubenkou předstírá, že s ní nechce mít nic společného, pro Glynnis a její dceru Clarissu je nečekanou překážkou na cestě za společenským postavením. Nevynechají jedinou příležitost, aby se ji pokusily znemožnit. Henry má však energickou dívku, která si rychle dokáže svou bezprostředností získat všechny upjaté britské aristokraty, stále raději. Když zjistí, že vinou Daphne a jejích drobných skandálů ztrácí volební preference, přesvědčí ji, aby se přizpůsobila novému postavení. Dívka se opravdu snaží a brzy se stane oblíbenou ozdobou společnosti. Pomalu však ztrácí sama sebe, což si uvědomí, když se s ní odmítne bavit Ian, který měl raději původní Daphne. Odhodlá se k radikálnímu kroku a je na Henrym, aby si uvědomil, co je pro něj v životě nejdůležitější. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Zenei

Zenei (hodnocení, recenze)

Film je zlý, ale páči sa mi myšlienka, že nech sa milenka (macocha alebo ako to mám nazvať) snaží vytlačiť skutočnú partnerovu dcéru a tvári sa sebedôležitejšie, tak pre partnera nikdy nebude znamenať toľko, ako jeho vlastná dcéra, aj keď s ním nežije. Preto dávam 4 hviezdičky a ak by bol ten film aspoň o niečo lepšie natočený, tak dám bez váhania 5.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak na takovéto filmy už nemám. Opravdu ne. Toto je už moc. Já už další sra*ky nesnesu. ODPAD

MaxPower

MaxPower (hodnocení, recenze)

Nedávali se dřív 24.12 filmové hity? A letos dávaj na Nově 6 let staré béčko :) Zajímavé.

Athua93

Athua93 (hodnocení, recenze)

Nevím, proč má tento film tak malé hodnocení, dobří herci, vtipný námět - Moje oblíbená komedie pro teenagery...

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Nejlepší na tomhle romanťáku je Colin Firth se svým rockerským tancem před zrcadlem - to je překvapivý....jinak na konci z toho kape med,co?

Esk88

Esk88 (hodnocení, recenze)

Opravdu nuda. Daphne je děsná pipina. Jedinou hvězdičkou tohohle filmu je Colin Firth a jeho fanouškům by rozhodně neměl uniknout. To je asi všechno. Děj mě zklamal, originalita žádná, děj předvídatelný, monotónní.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Bohužel jsem se na to nezvládla dívat ani kvůli colinovi... ta prvoplánovost z toho stéká po litrech

Raddius

Raddius (hodnocení, recenze)

Nechapu jak mohli do záběru dostat královnu a prince Charlese (Te'd mě napadlo, že by to mohli být dvojnící) Kdybch se na to nedíval s kámošema, tak by to stálo za prd tak jsme se alepoň posmáli. To už 100x lepší Princess Diary)

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

diky colinu firthovi dan aspon jednu hvezdu, zbytek nestopji za rec

ewing

ewing (hodnocení, recenze)

Naivna a priehladna zapletka s tolkymi klise, ze som sa skoro po*lil. Romanticke zalezitosti mam rad, ale toto je naozaj katastrofa. A hlavna predstavitelka nam z hereckeho hladiska vela nepriniesla. Teda skor nic. odpad!

 (hodnocení, recenze)

já myslím,že je to celkem hezkej a vtipnej film a naví se mi líbí ten kluk,kterej tam hraje

Reklama

Reklama