Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobré herecké obsazení a zajímavý příběh sliboval celkem solidní akční béčko. Bohužel z toho filmaři udělali frašku, kdy herci hrají (teda spíše nehrají) extrémně nevýrazné postavy a filmařům se podařilo totálně zabít potenciál, který jim příběh o bombových teroristech dával. Nic zde nefunguje, stupidní dialogy, hudba a ozvučení filmu naprosto tristní. Děj přímočarý, bez nápadů a zvratů, totálně nulová atmosféra. Akční scény mizerné, soubojů minimum, všechny mají však jedno společné, jsou špatně natočené a sestříhané. Ústřední dvojice Seagal/Sizemore nudná, bez chemie. Celkově jsou všechny postavy tak strašně moc vážné, až to působí velmi komicky a nepřirozeně. Závěr filmu nudný a odfláknutý. Bohužel není co hodnotit. 0/10. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo by to jen obyčejné bláto, kterých má Seagal ve své filmografii nepočítaně, ale jedna scéna je tady opravdovým WTF momentem, na který budu vzpomínat ještě dlouho. Vrcholem filmu totiž je pasáž někdy kolem 65. minuty, kdy dvě postavy jedou autem. Jenže oni nebyli peníze nejspíš ani na tohle, takže vidíme 2 herce před kamerou jakože v autě, a za nimi je příšerně nasnímaný nějaký jiný záběr, jakože se jede z auta. Je to tak špatný, že jsem si to musel pustit 3x. A třešničkou na dortu je: "zastav". A ty ubíhající záběry jakože z okna se najednou zastaví na pětníku...a tak jsme zastavili. Představte si jakýkoliv večerníček, kdy třeba krteček jede autem a za ním se mihotá krajina. Tak to je stále LEPŠÍ, než tahle zrůdnost. Scény na sebe nenavazovali, akce je nulová, zbytečná a už vlastně ani nevím o čem to bylo, ale vím určitě, že tohle filmové dno mi utkví v paměti hodně dlouho. Měl jsem rád Sizemorea i Hoppera, ale tohle nejde... ()

thomasnikrs odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky mě rozeměje, když ty naše "překladateský prasata" v TV.. přejmenujou nějaký film do češtiny:-D Nejenom, že to nemá vůbec nic společného s originálním názvem, ale kterej debil vymýšlí ty názvy český... ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

kryste pane. to koľko musel Seagal maž promile v kri, že kývol na hentú pičovinu, v mojom priereze pštovou filmografiou jeho najhorší film. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší film Hoppera i Sizemora. A téměř nejhorší film Seagala, ale ten přece jen zvládl v budoucnu tuhle laťku ještě "přelézt". ()

Max Q. odpad!

všechny recenze uživatele

Supr parodie. Hlavní postavy filmu nelze přehlédnout, poznáte je podle kožených kabátů. Střihač se zřejmě pohybuje v nějaké zajímavé dimenzi, kde čas plyne jinak, než u nás. A výbuch té kavárny - to pro mě byl vrchol. Nejprve to vypadalo na plochou destrukci okresního formátu, zatímco záběry po výbuchu připomínaly třetí světovou válku. Ani nevím, jak to dopadlo, musel jsem někde během toho omdlít. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Rok 2001 byl důležitým milníkem v kariéře Stevena Seagala, jednak oslavil padesátku, ale taky natočil dva filmy, které ukázaly dvě tváře jeho tvorby, první byl Lovec policajtů, vysokorozpočtový akčňák u něhož uznale pokyvovali hlavou nejen jeho fanoušci, ale i fanoušci akčních filmů obecně, z dnešního pohledu tento film uzavírá etapu Stevena jako komerčně úspěšné hvězdy, ten druhý - Profesionál, ukázal, kam se jeho kroky budou ubírat, do béčkových vod a zaprášených stojanů ve videopůjčovnách, Profesionál není špatný film, ale je prostě tak béčkový až to bolí, pod taktovkou béčkového režiséra (Albert Pyun) se nám představuje příběh detektiva Raye Netlesse (Tom Sizemore), který přišel jak o rodinu, tak i o parťáka, jak se snaží dostat za mříže bombového teroristu Alexe Swana (Dennis Hopper), který ohrožuje celé San Francisco svými výbuchy, na to ale není sám, je tady ještě mentorský vedoucí "Bomb squad" Frank Glass (Steven Seagal), do toho ještě přimíchejte sexy teroristku (Jaime Pressly), nafoukaného poldu (Peter Greene), neschopného šéfa (Joe Spano), okořeňte asijskými moudry, banálními dialogy, klasickým příběhem a povařte, jo a nezampomeňtě přida ještě Ice-T, chvilku povařte a máme tady béčkový guláš, který nemusí chutnat každému, ale ten, kdo ho má rád, si na něm v rámci možností pochutná... ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

I tak výborný herec jako je Tom Sizemore nemůže zachránit tento Seagaluv festival hnusu pod režjní taktovkou neumětela Alberta Pyuna. ()

Šak odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem, proč bych tomuhle filmu měl dát alespoň jednu hvězdičku, ale na nic jsem nepřišel. Všechno je tu špatně. Režie ubohá, herecký výkony směšný hlavně Seagal a jeho totálně tupej výraz, který si zdárně zachovává až na konec filmu je k nepřežití. Překvapila mě účast Dennise Hoppera o kterém si myslím, že do takového odpadu opravdu nepatří....... ()

Rosssss odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tady! Nastává historický okamžik, kdy odteď už může oficiálně točit a hrát úplně každý kretén, a to nejlépe bez špetky talentu a s inteligencí dosahující maximálně úrovně průměrného delfína...Seagal je pak kapitola sama pro sebe. Kdyby ho v polovině scén dublovala nafukovací panna, tak si toho možná ani nevšimnete a pokud ano, řekli byste si, že je najednou nějaký akčnější a že hraje lépe, takhle ale zůstává nejlepším hercem na place plechový pyrotechnický robotek, který sice tak trochu vypadá jako postavený z Lega, ale zase nemá blbé nicneříkající filosofické kecy...pokud Stevena nerozhýbe už ani Rodriguez v Machete, tak by měl asi vážně odejít někam hodně daleko od všeho, co i jen vzdáleně připomíná film. Btw. u tohohle paskvilu se na druhou stranu párkrát opravdu od srdce zasmějete ()

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama