Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (412)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Harold Ramis, okrem toho, že bol jedným z členov teamu „Krotiteľov duchov“, je aj pomerne úspešný režisér. U mňa zatiaľ najviac zabodoval snímkom „Na Hromnice o den více“. Ale mám rád aj túto jeho „Zmluvu s diablom“. Nenáročná, mysteriózna komédia, v ktorej veľmi dobre stvárnil hlavnú mužskú úlohu Brendan Fraser. Zahral si tu nepriebojného dobráka Elliota, ktorý neuvážene podpíše kontrakt s všemocnou sexi diablicou. Tú zahrala Liz Hurley. Jeho priania sa mu síce vyplnia, ale zakaždým to pre neho skončí katastrofou. Nech si želá hoci čo, vždy sa to obráti proti nemu. „Zmluva s diablom“ nikdy nie je výhodný kšeft. *** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jde o nenáročnou, oddechovou komedii s velice dobře vypadajícím Ďáblem (vypadající Ďáblicí?), která mě zpočátku nadchla, ale s přibývajícím dějem se můj zájem postupně snižoval, protože příběh byl velmi předvídatelný, takže mi pak připadalo zábavné jen, jak to zase Elizabeth Hurley okecá. Film určitě stojí za shlédnutí, zasmál jsem se, ale k nadšení jsem měl daleko. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Fraser ve scénách s Elizabeth Hurley je těžce nepřesvědčivý, ale naopak jako narkobaron, nebo přecitlivělý hoch je skoro geniální. Poslouchat jeho španělštinu, to je požitek. Celkově vzato, je to průměrná komedie, ale některé nápady potěší. Např. ve scéně s basketbalistou, kde se parodují tisíckrát omletá klišé, která slýcháme při rozhovorech sportovních komentátorů s fotbalisty a jinými sportovci. A jen tak na okraj - není ten Hugh Grant blbej, že zahejbal někomu takovýmu, jako je Elizabeth Hurley? Já bejt na jeho místě.....:o)) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie o tom, kterak se outsider chce stát úspěšným a získat dívku svého srdce, ale ďábel, ač je tomu zdánlivě nápomocen, mu jeho snahu vždy nějak zvojtí. Že bych se nějak chechtal, to se říct nedá, ale ty roviny, do kterých se hlavní hrdina dostával, se mi celkem líbily. Hlavně vše se obešlo bez zbytečně vulgárních sexuálních narážek a záchodového humoru. Elizabeth Hurley byla jako čertice víc než svůdná, ale Brendan Fraser mi příliš nesednul. Hlavně se z mého pohledu zbytečně pitvořil a snažil se dělat ksichty charakteristické spíš pro Jima Carreyho. Kdyby byl přirozenější, byl by jeho projev snesitelnější. A nesedl ani objekt jeho lásky. Ta holka měla být výraznější. Nicméně bavil jsem se a to se počítá. 60% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie se střeštěným Fraserem a pekelně neodolatelnou E. Hurleyovou. Těch několik přání, které si Elliot prožije, nemají chybu. Každý příběh je něčím jiným, plný nápadů a to dělá smlouvu s ďáblem sakra nevýhodnou, za to zábavnou. Takových komedií je málo a to je fakt! 75% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Elizabeth Hurley si v tomto filmu oblékne celkem 19 různých šatů. (Bakllazaan)
  • Ve filmu má Elizabeth Hurley nad zadečkem vytetováno "666". (DruidKarel)

Reklama

Reklama