Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

whack

všechny recenze uživatele

Študentka zistí, že jej kozmetika je testovaná na psíkoch – a ona má rada svojho psíka. Tak s podporou Republikánov rozbehne svoju kampaň založenú na psychologickom vydieraní – argumenty alebo zmienku o kozmetike netestovanej na zvieratách nečakajte: „Oni majú na svojej strane vedcov, štatistiky a fakty!“ Sranda, že niektorí vegáni v tomto filme vidia animal rights agitku. Mne to skôr pripadá ako paródia na animal rights agitku. (BTW, takto to nefunguje. A Republikáni majú v skutočnosti ekologickú politiku TAKÚTO.) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmu u kterých se musí vypnout mozek a můžete se bavit a jsou filmy u kteýrch ten mozek ani nepotřebujete a nudit se budete i tak. Tohle je přesně případ tohohle já toho snesu dost dokážu pochopit že absolutní looser si může zašukat s překrásnou holkou (příklad Prci Prci Prcičky) že slepá dívka může v x tém dílu vidět (Esmeralda:-) ) a že se dokonce může zamilovat do chlápka z bohaté společnosti (Esmeralda, Divoký Anděl:-) ale co je moc to je moc. Celý film je přehlídka tuposti až to bolí. nejlepší je úvodní děj filmu představte si že bojujete za práva zvířat takže Vám vadí že se zvířata testují na to aby se z nich pak vyráběly rtěnky a podobné věci a to proti čemu protestujete sami děláte fakt mazec:-) Takže Ellie tu má v každém záběru jiné vlasy (asi to dělají nějak uměle a ne z těch psů :-) pokaždé má jiné nehty a tak by se dalo pokračovat. Nezasmál jsem se ani jednou jen kroutil hlavou nad tím že to bylo čím dál horší taneček před poslancema WTF? až to pokročilo v absolutní stupiditu řeči před poslancemi typu já mám nové vlasy WWWTF. A já se ptám mám já tohle zapotřebí nemám je to sračka odpad a kdovíco horšího je akorát mě zaráží hodnocení tyhle filmy by měly byt dané na rovinu Sam Doma 3 a nemít 30 procent (jen 1 procento nad modrou hranicí) ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

S tímto filmem mám stejný problém jako s prvním dílem. Je to strašlivě hloupé, naivní a tentokráte ještě neskutečně nudné. Navíc, po závěrečném proslovu hlavní hrdinky blondýnky, jsem se začal neuvěřitelně smát. Trapnost celého tohoto dílka bije do očí. Tento film mohu skutečně doporučit stejným živlům jako je hlavní postava, 1 hvězda. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Jednička byla totálně boží, ale dvojka je fakt trapná. Vtipy jsou trapné a takové wtf vymyšlené, že jsem se tak 2x zasmál jen proto, že jsem to nečekal, ale to bylo tak vše. I postavy o dost ztrapněly. Kadeřnice ✂ má v hlavě vygumováno a mele totální sra*ky, bylo lepší, když v jedničce nemluvila. Blondýna je vypatlaná, jak by si to představoval člověk v jedničce, akorát samozřejmě že v jedničce byla o dost vtipnější, ne ve dvojce, když v jedničce až tak blbá nebyla. Její vztah s učitelem je přeslazenej jak cukrovka a příběh vlastně skoro to samé jak v jedničce jen se všemi těmito mínusy. Hned od začátku mi bylo jasný, že to bude špatný a taky že jsem to po 40 minutách vypnul. Fakt strašná sra*ka a umřít trapností se mi fakt umřít nechtělo... VYHODNOCENÍ: GAY PSI, WTF?? ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Míra debility stoupla do závratných výšin, ta napudrovaná kráva, která v kabelce nosí nějakou paviánem mixnutou variantu čivavy, by zasloužila zakonzervovat v aspiku a podávat jako předkrm předním představitelům Talibanu, aby zkapali krutou, psychicky náročnou smrtí, protože inkubační doba při požití téhle trapárny je zatraceně krátká........... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Jimmy Choo, slavný návrhář bot, byl požádán o navržení 63 různých párů bot ze syntetických materiálů (nesměly být z kůže, aby byly v souladu se zápletkou filmu týkající se ochrany zvířat). (HappySmile)
  • Producent David Nicksay si zahrál jednoho z kongresmanů, které Elle (Reese Witherspoon) žádá, aby podepsali petici na propuštění pokusných zvířat. (HappySmile)

Reklama

Reklama