Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Kamera:

Petr Adámek

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Klára Issová, Dominik Turza, Pavel Kříž, Veronika Žilková, Filip Cíl, Oldřich Navrátil, Jan Cina, Linda Fernandez Saez, Oldřich Vlach, Světlana Nálepková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Astinas k tomuto seriálu (1)

První krok (2009) 

Obyčejně bych dával odpad, ale po všech midsamrech a ordinacích a všemu podobném, nemám problém dát tři hvězdy. Zaprvé tam hrají sympatičtí herci, jako například Navrátil nebo Klára Issová, dál je to příjemné na oddych a je příjemné dívat se na makající tanečníky, když člověk makal celý den. Sice děj je... vlastně ani není :D, ale jak říkám je to fajn nový seriál, uvidíme, jak dlouho se udrží. Člověk by se měl dívat na První krok lehce s odstupem, přeci jenom v našich poměrech nemůžeme čekat zázraky typu Californication nebo Červeného trpaslíka... ()

Reklama

Reklama