Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele chozze008 k tomuto seriálu (7)

Mělas to vědět (2020) odpad!

Nevim proč tomu troll verbal dal tolik bodů. Zřejmě je zamilovaný do Nikol Kidman a spletl si své stříkance na monitoru s hvězdičkami. A teď vážně - není o co stát, tento seriál nezachrání nic. Možná by to šlo kdyby to byl 90 minutový film, ale tolde je zbytečně natahované a o ničem. Pokud chcete dobrý thriller poohlédněte se jinde, jinak promarníte 6 hodin svého života. ()

The Undoing (2020) (E01) 

Příprava na nášup. Portrét "všechno je jak má být". Nic proti. A doufam že verbal chcípne jako pes. ()

The Missing (2020) (E02) 

verbal: si špína. K seriálu. Na psycholožku si to Nikol nějak pomalu dává dohromady. ()

Do No Harm (2020) (E03) 

verbal: kundolize. Asi jsem nalít, nevím jestli to dokoukám. Dle traileru to má být o tom jak bohatým všechno projde. Zatím teda nikomu nic neprochází. Navíc se obávám, že HBO převzalo nešvar Netflixu a seriály (přestože má pár dílů) zbytečně natahuje. ()

See No Evil (2020) (E04) 

Jako já už to dám, že to má málo dílů, ale je nemastné neslané a všem je jasné, že to byla Nikol. Bohužel ani twist (ať už předpokládaný nebo ne) to na konci nezachrání. Tento seriál měl potenciál, který se naprosto vytratil. ()

Trial by Fury (2020) (E05) 

Ok, tak tady bylo twistu dost :-). Stejne davam 3 hvezdy za tu ubulenou limonadu kolem Katie ()

Reklama

Reklama