Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (2)

Mělas to vědět (2020) 

Pracovně úspěšná a krásná postava Kidmanové s výhledem na Central park z bytu, obklopená úspěšnými muži je najednou v kolotoči vyšetřování vraždy ženy, kterou ani pořádně neznala. K tomu tvůrci přibalili v Americe módní linku obžalobu bohatých mužů. Děj krimi příběhu se rychle sune a psychoterapeutka se dozvídá nové věci, kterých si v životě nevšímala a o o svých příbuzných skryté šokující věci. To vše je zabalené do temná atmosféry, která se mi u těchto bohatých lidí jeví poněkud směšná. Mě stačil pouze jeden díl, takže ani nevím, jestli kriminální linka v závěru přinesla nějaké rozuzlení. ()

Trial by Fury (2020) (E05) 

Připomíná to Boj o moc, kde se také vysmívají bohatým. Postava Kidmanové je pěkně zaskočená co se dozvídá od příbuzných. Asi jsem si měl rovnou pustit poslední díl této kriminálky, abych zjistil jestli je vrahem opravdu zahradník. ()

Reklama

Reklama