Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (51)

Theplak 

všechny recenze uživatele

Videl jsem jen treti radu pres vikend vedle svy 15tilety sestry. Celou dobu mi to prislo jako pocitacova hra.. protoze tam nedava vubec nic smysl... je to desne hloupy.. opravdu neni normalni aby vas armada cvicenejch vojaku prestahala honit za prvnim plotem, za poslednima dverma z baraku, a nebo kdyz odplujete na clunu, tak na vas budou cumet z brehu a rikat si... a jejej vrtulnik asi nemame... Kde je prokleti onoho pokladu? kteryho se vsichni boji?? KDE TVLE?? a ty tri obri sutry na konci nejdou jako videt z vrtulniku nebo co? jo sorry za tech 500 let se tam asi nikdo neproletel.  a pak teda jdes jednim smerem... a tam je teda jeskyne.. a v te je dira... a challenge nalezeni pokladu je preskoceni 1.5m prurvy a pak zhasnout?? to je vse? Give me a break, neni mi 15 ()

VSlunecnice 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný oddechový seriál. Výborný námět ve stylu Lovců pokladů, zajímavé prostředí, společenské rozdělení, emoce a vztahy fungují. Občas trochu přehrocený a hodně americký, jednání postav je někdy nelogické (těžko najdeš na jednom místě tolik debilů- jednání "smetánky" je prost až moc přehnaný). Ještě musím vytknout neustálé rvačky, pořád, snad v každém dílu se něco řeší pěstmi... Ale celkově dávám takových 70%, bavilo mě to a příběh byl poutavý. ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Upřímně, Outer Banks až příliš hřeší na to, že cílí na mladší publikum. Záleží tak jen na vás, jestli (případně do jaké míry či jak dlouho) budete ochotni přehlížet či tolerovat, kolikrát příběh spoléhá na absolutní náhody, šťastná setkání či rovnou zásah deus ex machiny. V tomhle jde seriál daleko za hranici scenáristické lenosti a dle závěru druhé série to nevypadá na brzké zlepšení. V čem naopak seriál boduje, je rozhodně překrásné prostředí Severní… tedy vlastně Jižní Karolíny, sympatičtí hlavní hrdinové a především samotná zápletka o hledání pokladu. Ačkoliv jsou tedy počínání a schopnosti postav velmi často přitažené za vlasy, hledají poklad - existuje snad lepší zápletka? Výhodou je také to, že už po prvním díle bezpečně poznáte, jestli tohle dobrodružství bude pro vás nebo ne. 70% ()

Teachman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 9/10. Nadprůměrný dobrodružný seriál, který udržuje diváka neustále v napětí. Zaujal mě od prvního momentu a tento pocit mi vydržel až do konce. Vřele ho doporučuji všem. ()

DWR 

všechny recenze uživatele

Oddechový seriál, který mě ve výsledku bavil, zpočátku jsem trochu váhal jestli sledovat dále, nudnější začátek, ale po 3 dílu se dostavila dávka napětí a překvapení, k tomu hezké prostředí, super záběry na místní krajinku. Očekávám další serii, ale myslím že by stačila jedna s větší propracovaností, ale určitě tomu dám šanci. ()

Galerie (655)

Zajímavosti (25)

  • Seriál vytvorili bratia dvojičky Jonas Pate a Josh Pate. Obaja sa pritom narodili a vyrastali v Severnej Karolíne, kde sa dej odohráva. (Arsenal83)
  • Hurikán Agatha sa v reálnom živote odohral v roku 2010. V epizóde ale vidíme meno Johna B vytesané v podkroví a je tam napísané '13, čo znamená rok 2013. (Arsenal83)

Reklama

Reklama