Reklama

Reklama

Le Lac des morts vivants

  • Španělsko El lago de los muertos vivientes (více)

Obsahy(1)

Pri malej dedinke v horách je jazierko, z ktorého občas vylezú zombie v nacistických uniformách a robia neplechu. Do mestečka prichádza reportérka, ktorá chce o jazierku a jeho temnej legende napísať článok. Od miestneho starého pána, žijúceho v zámku na okraji jazierka, sa dozvedá strašnú historku, ktorá sa tu udiala za druhej svetovej vojny. (POMO)

(více)

Recenze (26)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rollin ve své nejšpinavější podobě. Netrvá to ani prvních pět minut, a na scénu už se dostanou všechna zvířátka (kůzlátka s bobříkem), jezero a v něm ukrytý vodník. Nebo zombík. Ve výsledku je to ale úplně fuk, protože zdejší mrtví náckové sice občas někoho sežerou, ale svým brčálovým zjevem alá Česílko strachu nebo hnusu moc nepobrali. Komediální talent jim však upřít nelze. Po většinu času zalézají nebo vylézají z domovského rybníku (jednou dokonce to celé v rozmezí 40 vteřin), perou se mezi sebou a hlavní boss si mezi živými najde i svou ztracenou dcerku. Tahle scéna je obzvlášť k nezaplacení - podobně jako většina stopáže. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Triezvo vzaté je Zombie Lake po všetkých stránkach príšerným filmom, ja som sa však počas jeho projekcie vcelku dobre bavil... Menšie director-cameo si tu strihol aj samotný Jean Rollin, ktorý už v tej dobe mal na konte napríklad nie najhorší zombie horor Raisins of Death, takže rýchlo rozpoznal, že scenár Jesusa Franca, ktorý mal pôvodne tento flák režírovať nestojí za nič a svoju účasť v projekte Zombie Lake neskôr ľutoval... ()

Reklama

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

Film o nacistických zombících? Tak to jsem musel vidět. Bohužel zombíci tu jsou zelení jak vodníci a vlastně i ve vodě žijí, akorát občas udělají nájezd na město plný teroru. Vždycky zabíjejí jenom ženský. Srabáci. A ty ženský se předtím většinou stihnou svléknout do naha. Nejhezčí je hned ta úvodní a potom ještě ujde jedna černovláska co se myje v kádi a zombík na ní Shyamalanovsky vyběhne z kukuřice, jenže ona místo aby utekla, tak radši zařve, spadne a nechá se zabít. Nejemotivnější scéna filmu shledání zombie nácka s jeho dcerou, které věnuje náhrdelník její matky. Jenže dcera je svině, dá zombie náckům vypít nějakou sračku a vesničani je upálej plamenometem. Konec zvonec. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Sorry, ja jednoducho musím dať tejto sračke jeden bodík aspoň z čistej recesie...Už od úvodných sekvencií je jasné že toto je "zetko" ako vyšité, synťákový zvukový podmaz skladal pravdepodobne nejaký krčmový virtuóz, atď atď...Tento "horor" by nevystrašil ani päťročné decko, ale zábava je to miestami vskutku skvelá, niektoré pasáže sú priam "nezabudnuteľné". Už len samotný nápad s nacistickými zombíkmi, ktorí vyliezajú z jazera je vcelku brilantný, ale úplne do kolien som išiel zo "silne emotívnych" scén medzi zombíkom a jeho dcérkou..Fakt dojemné a krásne, láska až "za hrob"!!!: ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rollin mě přesvědčil že prostě ty dva vynikající horory co natočil byla pravděpodobně jen náhoda. Ten zbytek totiž stojí za starou bačkoru.Tohle není vyjímka, tenhle film má jen málo toho co by mě zaujalo. Třeba takové masky ty jsou sice dobré a to je asi jediná věc co mě právě zaujala. Zbytek filmu je špatně zahraná a divně udělaná slátanina která má tak neuvěřitelně tupej scénář že je to totálně k smíchu. Ještě mě totálně dostala ta chůze zombáků kteří jsou sice pomalý ale proboha ta jejich chůze vypadá děsně. Slabej film kterýmu dávám 2* a to s hodně odřenýma ušima. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Původně tento film plánoval natočit Jesus Franco, ale na poslední chvíli byl nahrazen Jeanem Rollinem. Rollin později řekl, že toho hluboce litoval, jakmile si přečetl scénář. (hladass)
  • Ve filmu se objevuje 12 nahých žen. (LION-MR.T)
  • Jean Rollin byl z tohoto filmu natolik v rozpacích, že až po několika letech přiznal, že ho natočil pod jménem J. A. Lazer. (hladass)

Reklama

Reklama