Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (230)

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladka nostalgicka sezoni jednohubka. Nic tu neni originalniho, ale nikdo nemusi byt originalni , aby lidi rozesmal. Sandler v minulych letech udelal vitecnou dramatickou pracu. Skoda ze nyni spoleha na beckove komedie. Ale kdyz mu Netflix plati miliony, co ma delat. Film je to detinsky. S gagy a vtipy na telo pristane uplna na dno filmoveho kose. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Mám rád halloweenské komedie a tahle Sandlerovka byla odzačátku must see. Nenechal jsem se odradit zdejším hodnocením a film jsem si užil. Sandler je hrozně cringy, ještě víc než bývají v komediích Carell nebo Ferrell. Super atmosféra Halloweenu, dobrý gagy a casting - kámoši Sandlera. Nejlepší byly trička Sandlerovy mámy - Canyoning makes me wet apod. První letošní halloweenský film. 3* ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která se nebere moc vážně, což je dobře. I když některé scény byly trochu zbytečné a trapné. Jako celek, ale docela dobrý. Líbila se mi Halloweenská atmosféra Salemu i odkazy na různé hororové filmy a plno známých jmen ve vedlejších rolích. Termoska byla samozřejmě kapitola sama o sobě. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Hubieho Halloween je totální kravina bez špetky soudnosti, která se tváří jako hororová komedie, ale místo toho aby byla vtipná, tak je spíš trapná a místo hororová je spíše odporná. Je však pravda, že Sandler má na svém kontě i horší kousky. Vůbec nechápu, proč se snaží zahrát typ opožděného člověka, v jeho podání to vypadá jako výsměch tomuto typu lidí a dal bych mu za to spíše po tlamě, než bych mu dával honorář. Nechápu jak tentýž herec dokáže natočit tak skvělé filmy jako Trestná lavice a Vražda na jachtě. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Těžko nadávat, že je to hrozná blbina, když jsem hroznou blbinu čekal. Stejně jsem ale spíš zklamaný, protože film měl i tak mnohem větší potenciál a mohl být zábavnější, kdyby byl méně trapný a kdyby si Adam Sandler bůhvíproč nemyslel, že postava s vadou řeči (a mozku) bude vtipná. Králem Hubieho Halloweenu je pro mě Steve Buscemi - díky němu, díky hlavním teenagerským hrdinům a díky Maye Rudolph to aspoň za něco stálo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama